Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Konsultasi Helmut Kaiser:Baru: Pasaran perlindungan kebakaran 165 bilion AS $ 2035 di 50 buah negara: dan seluruh dunia dari 2024 hingga 2035

(SeaPRwire) –  

Stuttgart, Baden-Wurttemberg Mar 11, 2024  – Helmut Kaiser Consultancy: Pasaran Perlindungan Kebakaran Dunia Berkembang Tinggi kepada 165billion

Inovasi dan Pasaran Baru, 2024, 2025, 2030, 2035 Untuk perlindungan pasif dan aktif kebakaran, teknologi, aplikasi, persaingan, pasaran dan pembangunan sehingga 2035 165 billlion $

Baru: Pasaran perlindungan kebakaran 165 billion US $ 2035 di 50 negara: Kami akan memberitahu anda pasaran dan potensi di 50 negara serta trend dan persaingan pemimpin pasaran dalam gambaran dan ringkasan. Anda tidak perlu membeli seluruh kajian jika itu cukup untuk anda. Tetapi anda boleh menambah soalan yang penting untuk anda. Kami akan membuat tawaran untuk anda. Di sesetengah negara, beberapa tahun akan datang akan sukar dan asas maklumat yang baik akan membantu mereka untuk memulakan perubahan dan aktivasi. Kami boleh membantu anda. Kami adalah pemimpin pasaran di 50 negara dan pemimpin pengetahuan. Lihat di sini untuk perlindungan pasif dan aktif kebakaran, teknologi, aplikasi, persaingan, pasaran dan pembangunan sehingga 2035 $165 trillion Untuk soalan anda alamat email kami: hku-tuebingen@t-online.de Kami membuat sebarang jenis kajian tersendiri untuk anda juga pemasaran dan strategi anda dalam bahasa inggeris, jerman, cina.

INDUSTRI PERLINDUNGAN KEBAKARAN Pertumbuhan, Inovasi dan Piawaian Baru.

Inovasi dalam FP adalah hasil faktor luaran, termasuk peraturan, infrastruktur yang berubah dan tekanan yang semakin meningkat untuk langkah-langkah yang lebih mampan. Pertumbuhan penduduk, trend untuk bangunan tinggi adalah cabaran untuk FP aktif dan pasif hari ini dan dekad akan datang. Kami menjangkakan beberapa tahun akan datang 6 kali lebih banyak bangunan tinggi berbanding hari ini di seluruh dunia. Meningkatkan prestasi adalah Kunci bagi syarikat untuk kekal menguntungkan dan menjana pertumbuhan. Berkembang dalam rantai nilai lebih baik bagi banyak syarikat berbanding dalam segmen sendiri secara global, serta secara tempatan. Pemanasan global meningkatkan suhu keseluruhan akan membawa kepada peristiwa bencana dan menunjukkan kepentingan piawaian baru untuk memastikan keselamatan nyawa dan perlindungan harta. Teknologi mampan adalah keperluan bagi pembuat contoh bergerak jauh daripada agen yang merosakkan alam sekitar. Infrastruktur dan bangunan menjadi lebih kompleks FP perlu memenuhi keperluan ini. Pembangunan produk masa depan, menggabungkan teknologi sedia ada dan membenarkan pembuat untuk memacu inovasi di pasaran ramah alam dan selamat untuk manusia dan harta. Terakhir tetapi tidak kurang penting, teknologi dan inovasi mengganggu seperti nanoteknologi dan teknologi maklumat mencipta kaedah baru dan aplikasi baru untuk perlindungan kebakaran lebih cekap dan menyelamatkan nyawa dan harta.

Kami juga membuat kajian untuk Pejabat Monopoli Eropah. Perlindungan kebakaran pasif pada asasnya adalah pembinaan tahan api dan asap dan ditakrifkan dalam pelbagai kod bangunan. Walau bagaimanapun, banyak negara membangunkan piawaian dan peraturan serta panduan amalan terbaik mereka sendiri. Gambaran mengenai peraturan, piawaian dan akreditasi ini perlu bagi sebarang pesaing antarabangsa.

Media Contact

Helmut Kaiser Consultancy

0707167001

Sigwartstrasse, 20

Sumber :Helmut Kaiser Consultancy, www.hkc22.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.