Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Koleksi Perhiasan Cantik My Gold Sauq Mengkilapkan Dunia

My Gold souq Logo

(SeaPRwire) –   Matlamat kami di My Gold Sauq adalah untuk merevolusikan sektor perhiasan global sambil mengekalkan harga semurah mungkin. Dengan warisan memelihara tradisi dan memeluk kemodenan global, kami bersinar sebagai simbol keeleganan dan kemuliaan.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 16 Mei 2024  – My Gold Sauq beroperasi dengan misi merevolusikan pasaran Perhiasan di seluruh dunia dengan mengekalkan harga yang paling rendah. Kami berdiri sebagai simbol kemewahan dan kecanggihan dengan warisan memelihara tradisi dan memeluk kemodenan dunia. Dengan kami, anda dapat menemui dan membeli potongan perhiasan terbaik yang menghiasi kehidupan ramai pencinta perhiasan di seluruh dunia.

Perjalanan My Gold Sauq bermula dengan mengubah logam mulia dan batu permata menjadi potongan perhiasan yang menarik. Fenomena yang rendah hati ini telah menawan hati pelbagai lelaki dan wanita di seluruh dunia. Di seluruh dunia, kami sangat terkenal dengan julat kami yang anda boleh lihat di laman web kami.

My Gold Sauq berdiri dengan komitmen kualiti tanpa kompromi di mana setiap potongan perhiasan dari kecil hingga besar telah dikurati oleh pasukan tukang kami di bengkel kami. Kami mengambil cadangan dan kreativiti mereka untuk memastikan bahawa setiap potongan adalah karya seni bagi semua umur. Untuk semua komuniti Muslim yang ingin mengukir nama mereka dalam liontin, kami mempunyai reka bentuk .

Selama bertahun-tahun, perhiasan My Gold Sauq telah dipakai dan diberikan pada pelbagai majlis khas di seluruh Bahrain. Warga tempatan di sana mempercayai kami dan perhiasan kami kerana kami hanya menggunakan emas murni asli 18K yang disahkan oleh Kerajaan Bahrain. Kami janjikan pelanggan kami hanya akan mendapat harga jujur, dan batu permata semulajadi, dan juga orang yang tinggal di GCC dan Amerika Syarikat akan mendapat penghantaran percuma ke rumah. Dapatkan dengan kerajinan berkualiti tinggi di kedai kami.

Kami sebagai jenama perhiasan terkemuka mencampurkan teknik tradisional membuat perhiasan bersama reka bentuk kontemporari yang sepadan dengan memelihara tradisi berzaman. Sebagai bukti kecemerlangan, My Gold Sauq bangga mengatakan bahawa kami telah mendapat reputasi yang hebat dan nama dipercayai di dunia perhiasan mewah namun mampu milik. Beli dengan kami hari ini!

Kami akan kekal sebagai lambang abadi untuk tahun-tahun akan datang yang kekal keindahan dan kerajinan. My Gold Sauq menjemput anda untuk merangkul sihir perhiasan mewah dan semaknya di laman web kami di

Media Contact

MY GOLD SOUQ

DUBAI

Sumber :MY GOLD SOUQ

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.