Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Keunggulan Klasik Abadi: oilpaintingsale.co Memerkenalkan Lakaran Minyak Muzium Berkualiti

(SeaPRwire) –  

Los Angeles, California Mar 14, 2024  – Hari ini, para peminat seni di seluruh dunia dijemput untuk mengalami tawaran mewah dari oilpaintingsale.co, sebuah syarikat lukisan seni yang terkenal di Los Angeles, California.

Khusus dalam lukisan minyak reproduksi abad ke-17, ke-18, dan ke-19, oilpaintingsale.co bangga dengan pasukan artis berbakat yang mampu mencipta semula karya-karya terkenal dalam gaya artis terkenal. Dengan komitmen untuk menyampaikan hasil muzium kualiti pada harga yang berpatutan, syarikat ini menawarkan pelbagai gaya dan subjek seni lukisan halus.

Daripada keeleganan Zaman Pembaharuan hingga drama Zaman Barok, ketepatan Klasikisme Akademik, kegairahan Impresionisme, dan inovasi Pasca-Impresionisme, oilpaintingsale.co meliputi berabad-abad perkembangan seni. Portfolionya merangkumi potret, figura, lanskap, haiwan, seni bina, agama, dan lebih lagi, memastikan pilihan karya seni yang kaya bagi para peminat seni.

Selain reproduksi yang luar biasa, oilpaintingsale.co meluaskan kepakarannya kepada lukisan minyak teratur yang dihasilkan daripada foto peribadi. Pelanggan boleh memperingati kenangan yang dihargai dengan potret berkualiti tinggi, disesuaikan mengikut spesifikasi mereka. Syarikat ini bekerjasama dengan artis Cina kontemporari yang berbakat, menawarkan karya asli dan versi yang disesuaikan berdasarkan pilihan pelanggan.

Secara ringkasnya, oilpaintingsale.co membezakan dirinya dengan menyediakan pelbagai pilihan seni, termasuk reproduksi muzium kualiti, perkhidmatan foto ke lukisan peribadi, dan lukisan Cina kontemporari asli – semuanya pada harga yang berpatutan. Syarikat ini menjemput individu untuk menjelajahi kategori seperti Lukisan Agama, Lukisan Figura, Lukisan Bunga, Lukisan Fantasi, Lukisan Abstrak, Lukisan Haiwan, Lukisan Lanskap, Lukisan Muzik, dan lebih lagi.

Bagi mereka yang tertarik dengan karya artis terkenal seperti Jean Auguste Dominique Ingres, Raphael, Rembrandt, Caravaggio, Edgar Degas, dan Claude Monet, oilpaintingsale.co menghasilkan semula karya-karya mereka dengan setia.

Para peminat seni dan pelanggan berpotensi digalakkan untuk melawat laman web syarikat () untuk pengembaraan yang menakjubkan melalui sejarah seni. Untuk pertanyaan dan pesanan peribadi, hubungi oilpaintingsale.co melalui emel di support@oilpaintingsale.co. Terokai keeleganan abadi seni dengan

Mengenai

Terokai kemuncak kemahiran di oilpaintingsale.co. Bersemayam di Xiamen, China, syarikat terkemuka kami khusus dalam membuat reproduksi lukisan minyak kualiti muzium yang meliputi abad ke-17 hingga ke-19. Dengan dedikasi untuk memelihara warisan seni, kami menawarkan perkhidmatan potret teratur dan menampilkan karya seni Cina kontemporari asli. Alami keeleganan abadi dan kreativiti bersama kami.

Hubungi

Pengurus: Daniel Lee

Alamat — 960# Oil Painting International Zone. XiaMen, Fujian, 361000, China

Telefon — +86 173 2849 7902

Jam Kerja — Isnin — Ahad

8:00 pg. — 0:00 mlm

Emel —

Hubungan Media

oilpaintingsale

Sumber :oilpaintingsale

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.