Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Ketua Tentera Laut Veteran Larry Rigdon, Jr. Menyertai Scott – Scott Executive Solutions sebagai Pemimpin C-Suite Berperingkat

(SeaPRwire) –  

Temecula, California Mar 8, 2024  – Scott & Scott Executive Solutions sangat gembira menerima Larry Rigdon, Jr., ITCM, USN (Bersara), MBA ke keluarga ketua eksekutif sebahagian masa. Larry membawa kepakaran yang luas dalam teknologi dan CYBER / Keselamatan Maklumat, diperoleh melalui perkhidmatan cemerlangnya selama 26 tahun di Tentera Laut Amerika Syarikat.

Sepanjang perjalanan tentera beliau, Larry telah menaiki pangkat yang mulia sebagai Ketua Petty Officer, gelaran yang dipegang oleh 1% Tentera Laut AS. Tempoh perkhidmatannya ditandai dengan perkhidmatan teladan, memperoleh banyak anugerah, dan mempertajam kemahiran kepimpinannya dalam menyelia projek teknologi, memimpin sistem komunikasi dan maklumat, dan mengarahkan operasi teknologi dan bajet. Larry mengekalkan penentuan TS / SCI aktif untuk organisasi yang ingin memberikan perlindungan tertinggi dalam bidang keselamatan.

Selain pencapaian tentera yang luar biasa, kepimpinan strategik Larry juga merangkumi operasi perniagaan, pengurusan risiko, rangka kerja keselamatan maklumat dan siber, perolehan teknologi, dan pembangunan pasukan dengan komitmen kecemerlangan, yang sepadan dengan misi Scott & Scott Executive Solutions untuk menyediakan penyelesaian kepimpinan yang berpatutan secara kos.

“Kami sangat gembira menerima Larry menyertai senarai ketua eksekutif sebahagian masa kami,” kata . “Kepimpinan terbukti dan perkhidmatan cemerlangnya adalah pembedah yang luar biasa. Kami tidak dapat lebih gembira. Kami tahu beliau akan menjadi aset kepada organisasi yang mencari era pertumbuhan dan impak teknologi yang baru.”

Larry berkongsi, “Gagasan kepimpinan sebahagian masa menarik bagi saya. Selepas tahun perkhidmatan saya, ini adalah peluang menarik untuk membawa pandangan dan amalan terbaik kepada organisasi dalam pelbagai industri. Saya bersemangat untuk memperkenalkan idea, proses, dan pendekatan baru untuk menyelesaikan masalah perniagaan yang kompleks secara kreatif dan berpatutan dari segi kos.”

Scott & Scott Executive Solutions menyatakan mereka berharap untuk memanfaatkan kepakaran Larry untuk memberikan nilai luar biasa kepada pelanggan, memacu pertumbuhan, dan memberikan kesan positif dalam dunia teknologi dan keselamatan siber yang sentiasa berkembang.

Scott & Scott Executive Solutions menyediakan kepimpinan sebahagian masa dan sokongan perniagaan dengan senarai ketua eksekutif yang telah disaring dan berpengalaman tinggi. Untuk maklumat lanjut mengenai penyelesaian perniagaan mereka, atau untuk konsultasi percuma, lawati .

Hubungan Media

Courtney Scott, Managing Partner – Scott & Scott Executive Solutions

972-876-2141

Sumber :Scott & Scott Executive Solutions

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.