Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Kempen Pemeriksaan Kesihatan Komprehensif Percuma Untuk Semua Oleh Vedarma Health Camp

vedarma logo

(SeaPRwire) –   Kem pelaksanaan bertujuan untuk memberdayakan individu untuk membuat keputusan yang bermaklumat tentang kesihatan mereka.

New Delhi, Delhi Feb 7, 2024  – Vedarma Wellness Private Limited, penyedia perkhidmatan kesihatan terkemuka yang komited kepada kebajikan holistik, bangga mengumumkan inisiatif kesihatan yang mentransformasi, menawarkan kem pemeriksaan kesihatan komprehensif dan percuma untuk semua individu yang mencari panduan tentang kebajikan mereka.

Kem kesihatan komprehensif ini, yang dijadualkan pada 23 Disember 2023, dari pukul 10:30 pagi hingga 3:00 petang di Pejabat MCD di Mangal Bazar Road, Sektor 3, Rohini, bertujuan untuk menangani pelbagai kebimbangan kesihatan. Panel pakar akan meliputi penilaian untuk:

  • Penyakit Jantung,
  • Penyakit Hati,
  • Komplikasi Pencernaan,
  • Penyakit Endokrin,
  • Keadaan Otot, dan
  • Penyakit Rahim.

Mengapa anda perlu hadir:

  • Pengesanan awal: Kem memberikan peluang untuk mengenal pasti kebimbangan kesihatan potensial pada peringkat awal, membuka jalan untuk campuran masa dan hasil yang lebih baik.
  • Panduan pakar: Berunding dengan doktor berpengalaman dari pelbagai kepakaran, semuanya di bawah satu bumbung.
  • Perundingan dan ujian percuma: Manfaatkan inisiatif percuma ini untuk mengakses pemeriksaan kesihatan vital tanpa sebarang beban kewangan.
  • Kesihatan pencegahan: Pelaburan dalam kebajikan anda dan pelajari bagaimana untuk mengambil langkah ke arah gaya hidup yang lebih seimbang dan aktif.

Vedarma berkomitmen untuk mempromosikan kesihatan masyarakat dan memberdayakan individu untuk mengambil kawalan kebajikan mereka. Kem pemeriksaan kesihatan percuma ini merupakan bukti komitmen itu. Pasukan pakar perubatan berpengalaman akan memberikan panduan dan sokongan, memastikan pemahaman menyeluruh tentang kesihatan dan kebajikan peribadi. Jangan lepaskan peluang berharga ini untuk mengutamakan kesihatan anda dan berhubung dengan pakar perubatan pakar.

Sertai kami di kem pemeriksaan kesihatan percuma Vedarma untuk hari penilaian kesihatan komprehensif dan mulakan perjalanan anda ke arah diri yang lebih sihat!

Tentang Vedarma Wellness Private Limited

Vedarma Wellness Private Limited adalah syarikat perdagangan ayurvedik dan nutraseutikal yang dipercayai berpusat di India. Vedarma menawarkan julat produk ayurvedik dan nutraseutikal semulajadi, berkualiti tinggi, boleh dipercayai, selamat dan berkesan secara global.

Vedarma mempunyai pasukan pakar Ayurveda yang komited untuk memastikan produk adalah sumber kesihatan, kehidupan dan kesihatan. Sebagai perniagaan, Vedarma tidak hanya prihatin dengan mempromosikan kesihatan yang baik tetapi juga melindungi kesihatan planet kita.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

VEDARMA WELLNESS PRIVATE LIMITED

9315951993

contact@vedarma.com

Lawati:

free health checkup camphealth checkup

Media Contact

VEDARMA WELLNESS PRIVATE LIMITED

9315951993

Shiva Market, Pitampura

Sumber :Vedarma Wellness Private Limited

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.