Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Kekayaan Bakat Artis Mexico FRNCE Menjadi Perbualan Bandar

(SeaPRwire) –  

Baja California, Mexico 11 Feb 2024  – Kepelbagaian adalah salah satu kebajikan artis yang paling diraikan, terutamanya pemuzik. FRNCE adalah salah seorang artis yang sedang meningkat naik yang terkenal kerana penceritaan yang luar biasa melalui karya muzik. Penyanyi-penulis lagu dari Mexico ini hanya mempunyai sebuah album lama, namun membuat kekecohan kerana pilihan kreatif dan karya muzik ekspresinya. Sekarang ini bekerja sebagai artis bebas, pemuzik ini membiarkan dunia meneroka kedalaman kegeniusan muziknya melalui rakaman yang berwarna-warni dan bermakna. Sejak usia muda, artis ini telah menjadi pengagum seni yang bersemangat. Dia sangat bersemangat dan gembira dalam beberapa bentuk seni seperti melukis, fotografi, dan berlakon. Selain segalanya, dia kagum dengan penceritaan dan kekuatan serta impak yang ada pada emosi orang ramai.

Dari semasa ke semasa, dia menyedari bahawa muzik sahaja mampu melakukan lebih banyak lagi. Cerita yang dia ingin ceritakan kepada orang ramai, insiden dan emosi yang ingin dikongsi dengan seluruh dunia, FRNCE menyedari semuanya boleh dilakukan dengan sempurna melalui muzik. Inilah yang mendorong bakat muda untuk membuat karya muzik yang bukan sahaja sedap didengar, tetapi juga meninggalkan kesan di hati pendengar. Artis muda ini memulakan perjalanan muziknya baru-baru ini, pada pertengahan tahun 2017, dengan membuka tirai untuk artis terkenal di persada muzik. Hanya 3 tahun lalu, pada tahun 2021 penyanyi ini pertama kali mengeluarkan single sulungnya ‘Noches de Abril’, yang menjadikannya artis bercita-cita tinggi yang terkenal baik di industri muzik Barat mahupun Sepanyol.

Dia mengikut single sulungnya dengan single lain ‘El Mundo’ dan akhirnya album sulungnya ‘Serendipia’. Selain daripada kegeniusan muzik, pilihan kreatif, dan komposisi yang cemerlang, lagu-lagu dalam album sulungnya adalah dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol, memecahkan halangan, dan menjangkau lebih ramai penonton dari seluruh dunia. Dwi ciri album ini adalah nota istimewa kepada akar umbi dan asal usulnya di mana dia pasti seorang ‘Cachanilla’, tetapi dibesarkan di California. Kenali lebih lanjut tentang artis dan keluarannya di: .

Hubungan Media

FRNCE

Sumber :FRNCE

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.