Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Karpet Wilayah StudioLX Dynamic Tambah Kedalaman dan Kehangatan ke Apa-apa Bilik

(SeaPRwire) –  

Northbrook, Illinois Feb 7, 2024  – Karpet kawasan adalah cara cepat dan mampu untuk menghias. Ia menambah kedalaman, kehangatan, gaya dan kemuliaan kepada mana-mana bilik di rumah. Sangat hiasan, karpet kawasan mempunyai pelbagai manfaat yang banyak tidak mengambil kira.

adalah pembekal utama karpet kawasan berkualiti tinggi. Mereka menawarkan pilihan untuk melengkapkan apa jua dekorasi.

adalah keistimewaan di StudioLX. Individu akan mendapati pilihan yang merangkumi pereka popular dalam gaya dan tekstur tenun mesin dan tangan. Pembeli boleh memilih dari pilihan anyaman, bukan anyaman, dan berhias tali. Jumlah warna dan corak adalah meluas dan ditawarkan dalam bentuk oval, bulat, segi empat dan segi empat tepat dalam pelbagai saiz.

boleh didapati dari syarikat yang termasuk Darcy, Ancient Garden, dan Galleria. Karpet kawasan adalah indah dan sangat berfungsi. Ia mempunyai keupayaan untuk meredam bunyi dan boleh membaiki lantai. Ia hebat untuk kawasan bermain kanak-kanak dan boleh digunakan untuk mencipta kawasan mesra untuk berkongsi masa bersama keluarga dan kawan-kawan.

Sebuah karpet kawasan adalah terutamanya bermanfaat bagi mereka yang menyewa, kerana karpet boleh digulung dan dibawa ke mana-mana rumah baru. Karpet kawasan juga bermanfaat untuk menyelamatkan lantai kayu keras dari kerosakan dan kerosakan lain.

Yang menarik minat khas adalah karpet dinamik Trono. Dibina daripada serat wul yang semulajadi, karpet adalah hipoalergenik, tahan air secara semulajadi dan tahan api. Ia menentang pengotoran, menjadikannya sesuai di rumah dengan kanak-kanak atau haiwan peliharaan. Mungkin lebih penting lagi untuk isi rumah sibuk ialah karpet wul adalah rendah penyelenggaraan.

StudioLX menawarkan harga khas untuk karpet kawasan dinamik dan pembeli boleh mengambil 10 peratus tambahan dengan kod kupon yang tersedia di laman web syarikat. Penghantaran percuma untuk semua barang.

Menghias seperti profesional adalah mudah dan mampu dengan julat karpet kawasan yang besar tersedia di StudioLX. Syarikat itu menawarkan kemewahan mampu dengan karpet kawasan dinamiknya. Dengan pilihan pembayaran yang tersedia di StudioLX, mudah untuk menambah sentuhan kemuliaan dan kecanggihan kepada mana-mana rumah.

Mengenai StudioLX

StudioLX menawarkan pilihan produk perabot rumah tangga dan jenama yang terdiri daripada perabot, pencahayaan dan aksesori. Sambung hubungi kami di , , , dan .

Media Contact

Andre

888-423-5959

425 Huehl Rd., Unit 4B Northbrook, IL 60062

Sumber :StudioLX

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.