Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Kapten Quaalude Membawa Muzik Elektronik Yang Segar Dengan Album Baharu ‘Dirty Club Samich’

(SeaPRwire) –  

Richmond, Indiana Apr 28, 2024  – Captain Quaalude membawa permainannya ke tahap berikutnya untuk peminat muzik elektronik dengan album terbarunya. Mengandungi 10 trek, ‘Dirty Club Samich’ adalah peningkat mood yang sempurna untuk peminat Muzik Elektronik dan sesiapa sahaja yang menikmati irama dan muzik berkualiti. Album ini secara kreatifnya elektrik hingga ke tulang, membawa hakiki esens genre dan merangkumi konsep keingintahuan. Sepanjang 10 trek album, artis telah menggunakan beberapa unsur yang melintasi genre yang berjaya melayani palat peminat yang lebih meluas. Sama ada penonton bergoyang dengan gelombang retro, atau synthwave, atau mahu menjelajah wilayah muzik yang belum diterokai, terdapat trek dalam album ini yang akan beresonans dengan mereka.

Antara trek berdiri sendiri dari album ini termasuk ‘Timbre Field Studies from the Milky Way’, ‘Mating Dance Ritual’, ‘Stardust’, ‘Collage’, dan sebagainya. Keseluruhan perjalanan mendengar adalah unik seperti setiap trek. Ia adalah pengalaman muzik yang tidak terlupakan untuk penonton. Captain Quaalude juga berjaya memaparkan bakat berbakatnya untuk memberi kesan kepada orang dengan kemahiran muziknya dan memanggil pilihan kreatifnya. Album ini begitu unik dibuat sehingga pilihan alat muziknya akan mengubah penggemar bukan EDM menjadi penggemar setia. ‘Dirty Club Samich’ kini mengalir di Spotify.

Media Contact

Captain Quaalude

Sumber :Captain Quaalude

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.