Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

K4 Entertainment’s Komedian Nick Lewis Menghadapi Cabaran Kesihatan, Mencari Sokongan Masyarakat

(SeaPRwire) –  

Charlotte, North Carolina Jan 18, 2024  – Pada 30 Disember 2023 yang lalu, pelawak Nick Lewis, pelanggan dan kawan lama K4 Entertainment, jatuh di halaman rumahnya selepas rutin latihan di gym. Tindakan cepat daripada seorang individu yang prihatin membawa kepada panggilan ambulans, menandakan permulaan perjalanan kesihatan yang berlangsung selama beberapa minggu kebelakangan ini.

Walaupun dua minggu rawatan perubatan, sebab tepat kejatuhan itu, disyaki pembekuan saluran darah, masih belum ditentukan. Perkembangan terkini termasuk pemindahan Lewis ke hospital khusus di Charlotte, NC, lebih dekat dengan rumahnya.

Akaun CashApp telah ditubuhkan: $NickLewisRecovery, bertujuan membantu dengan perbelanjaan akan datang dan menyokong Lewis semasa tempoh pemulihan ini.

K4 Entertainment menggesa penghormatan terhadap keperluan Lewis untuk berehat dan pulih, meminta mereka yang mengucapkan doa supaya menahan diri daripada hubungan terus melalui mesej atau panggilan semasa ini.

Hubungi:

K4 Entertainment
Dr. April K.
Pengurus Hubungan Awam

Media Contact

K4 Entertainment And Consulting

Sumber :K4 Entertainment and Consulting

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.