Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Jurulatih dan Penulis Hidup Eric North, juga dikenali sebagai “Pejuang Kebahagiaan” Menunjukkan Nilai Kesabaran untuk Menang

fc922b49 59c3 4639 87be e49a871a7913

(SeaPRwire) –  

Bandar Raya New York, New York 31 Jan 2024  –  Hidup adalah satu permainan besar yang dimainkan oleh semua orang dan menjadi salah satu pemain dan jurulatih kehidupan yang terbesar, Eric North menunjukkan kepentingan kesabaran untuk mentaliti menang. Juga dikenali sebagai “The Happiness Warrior”, beliau percaya kesabaran adalah penting untuk mencapai kebahagiaan sejati dalam hidup. Sertai perjalanan bermanfaat dengan Eric untuk mencari jalan kepada kebahagiaan sejati sambil mengekalkan kebaikan kesabaran. Menurut beliau, seseorang perlu hidup dalam masa kini dengan mengetahui bahawa setiap langkah mempunyai akibat atau manfaat. Ia diperlukan untuk sentiasa mencari mesej dan inspirasi untuk terus maju dalam hidup. Perasaan pencapaian datang daripada mengetahui di mana seseorang mahu pergi dan mengambil langkah pertama. Seseorang boleh mencipta momentum dengan membuat keputusan yang betul di jalan kesedaran dan lebih banyak kebahagiaan.

Kesabaran yang tidak terhingga datang dari dalam apabila orang mengetahui apa yang mereka mampu lakukan dan mampu menghadapi kehidupan mereka dengan jelas, kekuatan dalaman, harapan dalam aspirasi. Kesabaran bukan sahaja perasaan. Ia adalah kuasa super yang boleh dicapai apabila orang membenarkan diri mereka untuk mencari lebih banyak potensi. Nilai kesabaran bermula dengan mengekalkan mindset dan sikap yang betul dalam dunia ini yang bergerak pantas. Eric percaya, bahawa mengetahui keupayaan sendiri boleh membantu menyelaraskan nilai-nilai mengikut keinginan; mencipta laluan yang lebih baik untuk manifestasi. Ia adalah proses melepaskan ketakutan tanpa asas dan anggapan palsu. Cahaya yang tumbuh dari dalam datang dari kesabaran dan kesedaran. Ia adalah kemampuan untuk mengemudi dan mencipta kehidupan yang lebih memuaskan dan bermakna. Walaupun seseorang boleh menikmati keghairahan tidak tertangkap atau diceramahi, ia mustahil untuk bersembunyi dari kebenaran kegagalan sendiri. Sudah tiba masanya untuk melupakan pretensi dan naratif.

Eric lebih lanjut berkata bahawa ini boleh membawa kepada perang dalam diri sendiri yang akhirnya menjadikan orang tidak sabar dan kasar dalam perkataan dan tingkah laku mereka. Mereka mendorong melalui kehidupan dan menyebabkan hanya kerosakan dalam jejak mereka. Mereka adalah penyamar tidak sabar yang enggan melihat diri mereka sendiri. Jenis individu yang tidak akan pernah mengambil tanggungjawab peribadi dan melihat kebenaran mereka dengan jelas. Amalan kesedaran boleh membantu untuk mencari motivasi dalam hidup. Seseorang perlu belajar mengalir dan melengkung apabila diperlukan sambil mencipta sambungan yang hebat dengan roh sendiri. Ia membantu untuk mencari kapasiti tidak terhingga untuk menyesuaikan diri dengan perubahan dan bersedia dengan penuh semangat untuk apa saja yang akan datang seterusnya dalam hidup.

The Happiness Warrior berkata bahawa kesabaran adalah lawan kepada penderitaan. Kesakitan emosi dan fizikal dalam hidup boleh menyebabkan seseorang mengalami kekecewaan yang membawa kepada penderitaan. Hanya semula jadi bagi manusia untuk berasa cara ini kerana hidup boleh membuat seseorang frustrasi, bingung, atau ketakutan. Apa yang kebanyakan orang gagal sedar ialah bahawa fikiran hanyalah projeksi dan sering salah faham. Ia berdasarkan kedudukan yang tidak tepat yang menyebabkan orang menghabiskan terlalu banyak masa hidup mereka pada apa yang tidak penting dan apa yang tidak nyata. Daripada mengharapkan apa yang kurang dalam hidup, seseorang perlu bertindak atas apa yang sudah ada dalam hidup. Eric berasa bahawa melepaskan perkara-perkara dan memberi tumpuan kepada kebahagiaan boleh membantu untuk memperluaskan tujuan hidup. Beliau telah menggantikan kekecewaan dengan pengetahuan dan kebijaksanaan. Baginya, kesabaran dan syukur membantunya mengejar perjalanan pencerahan dan kini, beliau menunjukkan jalan untuk semua orang.

Langkah-langkah kecil, konsistensi, kesabaran, dan disiplin diri adalah formula kemenangan untuk hidup yang mungkin merupakan perkara paling mudah untuk dimulakan tetapi kebanyakan mendapati diri mereka takut untuk melakukannya. Kehilangan hakikat sebenar hidup menyebabkan banyak penghinaan diri yang tidak perlu dan penderitaan kepada setiap individu. Apabila seseorang boleh lebih selesa tanpa memenuhi keperluan mereka, barulah seseorang boleh bergerak bebas dan bersenang hati dengan kejujuran dengan bantuan kesabaran. Eric percaya bahawa serendipiti adalah perkara hebat. Dengan perasaan kesabaran yang tumbuh, seseorang boleh menyambut setiap hari dengan lebih yakin dan berani. Seseorang boleh mencari kegembiraan yang datang dari serendipiti apabila kejutan dan kesenangan mereka. Dengan fikiran terbuka, ia mungkin untuk mencapai perasaan kebahagiaan dan kuasa dalaman yang bebas; sihir yang membuat hidup lebih gembira dan bermakna.

Pemisahan mungkin merupakan konsep yang sangat asing dan tidak dapat dibayangkan bagi banyak orang tetapi sambungan-sambungan tidak perlu menjadi halangan kepada kebahagiaan dan pemenuhan. Seni pemisahan datang dari ruang di mana kesabaran adalah yang utama. Ia adalah pertumbuhan semula jadi dalam keyakinan diri dan kebijaksanaan, pemahaman sebenar sifat keinginan. Temui kunci untuk mencapai kesabaran dan kebahagiaan sejati dalam hidup dengan ‘The Happiness Warrior’, Eric North. Lawati untuk mengetahui lebih lanjut.

Media Contact

Tom Estey Publicity & Promotion

518 248 6174

Sumber :Tom Estey Publicity & Promotion

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.