Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Jeff Christofis Menyertai DME Service Solutions sebagai Ketua Pegawai Strategi

Jeff Christofis DME CSO

(SeaPRwire) –  

San Diego, California Mar 4, 2024  – , pemimpin dalam penyelesaian perkhidmatan pelanggan dan pengurusan pusat perhubungan inovatif, dengan sukacita mengumumkan pelantikan strategik Jeff Christofis sebagai Ketua Strategi (CSO). Dengan lebih daripada 25 tahun pengalaman kepimpinan dalam perkhidmatan pelanggan, pengurusan pusat perhubungan, pengurusan perkhidmatan IT, dan strategi teknologi, Christofis membawa kepakaran yang kaya ke DME. Dalam peranan ini, beliau diberi tugas untuk memajukan inisiatif strategik syarikat, meningkatkan penawaran perkhidmatan, dan memperkaya proposisi nilai untuk pelanggan, memacu DME ke fasa pertumbuhan dan inovasi seterusnya.

“DME bersemangat untuk menyambut Jeff di atas kapal,” Presiden Ryan Holbrook menyatakan, “Latar belakangnya yang luas dan pendekatan strategik kepimpinan adalah tepat apa yang diperlukan DME ketika kami meluaskan perkhidmatan dan asas pelanggan kami. Kami yakin syarikat kami akan mencapai kejayaan baru di bawah panduan Jeff.”

Pelantikan Christofis datang pada masa penting ketika DME menavigasi landskap persaingan dan berkembang industri BPO. CEO Richard Lee berkata, “Sebagai syarikat muda, berhadapan dengan pasaran BPO yang telah tersatur membawa cabaran dan peluang untuk inovasi dan perbezaan. Kami bersemangat tentang apa yang dibawa Jeff ke meja. Peranannya akan menjadi penting untuk memastikan DME tidak hanya menonjol dalam ruang ini tetapi juga menetapkan piawaian baru untuk kecemerlangan perkhidmatan dan kepuasan pelanggan.”

Christofis menekankan kepentingan budaya korporat dalam menyediakan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, “Rahsia untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa terletak dalam cara anda melayani pekerja. Fokus DME terhadap membina komuniti pekerja dan budaya yang kuat telah meletakkan kesejahteraan pekerja di garis hadapan. Pendekatan ini membolehkan kami menyampaikan prestasi yang unggul dan nilai kepada pelanggan kami.”

Beliau menambah, “Apa yang paling menggalakkan saya tentang peluang baru ini adalah peluang untuk menjadi sebahagian daripada pasukan yang menghargai budaya, visi, dan dedikasi untuk kecemerlangan perkhidmatan.”

Christofis bersedia untuk terus membangunkan penawaran perkhidmatan DME dan meningkatkan proposisi nilainya untuk pelanggan. Beliau menjelaskan, “Matlamat saya adalah untuk memperkukuh nilai kami dengan membangunkan perkongsian dan persekutuan yang kuat dengan pelanggan kami, bergerak di luar hubungan pembekal-pelanggan tradisional untuk menjadi rakan sebenar yang bersedia mengambil risiko dan berinovasi. Selain itu, dalam budaya DME, kami telah membangunkan tenaga kerja yang berdaya untuk berfikir dan bertindak secara inovatif, yang saya percaya adalah kunci kejayaan kami.”

Ketika DME terus berkembang dan berubah, kepimpinan dan visi strategik Christofis dijangka memainkan peranan penting dalam membentuk masa depan syarikat, memastikan ia terus menjadi pemimpin dalam perkhidmatan pelanggan dan pengurusan pusat perhubungan.

“Saya sangat gembira menjadi sebahagian daripada keluarga DME. Komitmen syarikat terhadap kesejahteraan pekerja dan kepuasan pelanggan selari dengan nilai-nilai peribadi dan matlamat profesional saya,” ungkap Christofis, “Saya berharap untuk memanfaatkan pengalaman saya untuk lebih lanjut memajukan objektif strategik DME dan menyumbang kepada budaya kecemerlangannya.”

Sebelum menyertai DME, Christofis adalah Naib Presiden Kelly Connect, di mana beliau memimpin pembangunan organisasi penyampaian perkhidmatan global. Peranannya meliputi pelbagai tanggungjawab daripada pembangunan perniagaan hingga penyampaian operasi, menggarisbawahi pemahaman semua menyeluruhnya tentang industri perkhidmatan pelanggan. Christofis memegang ijazah sarjana muda sains komputer dari Sekolah Kejuruteraan Universiti Oakland, Michigan. Beliau telah dipersembahkan dalam Forbes, Fortune, Bloomberg dan FlexJobs untuk sumbangannya kepada industri dan merupakan peserta aktif dalam ucapan di seluruh forum industri terkemuka.

Tentang

bekerjasama dengan jenama kesihatan untuk melicinkan operasi dan meningkatkan kepuasan pelanggan. Perkhidmatan pengurusan luar kami mempercepatkan pertumbuhan dengan penyelesaian HIPAA yang boleh disesuaikan. Pasukan kami memaksimumkan kecekapan dengan teknologi terkemuka untuk hasil pelanggan luar biasa 24/7, 365 hari setahun, dan operasi bahasa pelbagai. Bersama, kami mentransformasikan kesihatan. Lawati untuk perkongsian strategik.

Media Contact

DME Service Solutions

Sumber :DME Service Solutions

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.