Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Jahez-Kuwait menjadi penaja emas bagi Marathon Gulf Bank 642 Kelapan

BaderAlAjeel

(SeaPRwire) –   Menghadiri penyertaan lebih 100 kakitangan Jahez-Kuwait

    Al Asimah, Kuwait Mac 3, 2024  – 

  • Al-Ajeel: Menyertai dan menyokong acara sebegini adalah penting dalam misi kami untuk memberi inspirasi kepada masyarakat yang lebih sihat dan aktif

Jahez International Company (“Jahez-Kuwait”), platform perintis yang menghubungkan pelanggan dengan restoran kegemaran mereka melalui pesanan dalam talian, menamatkan kempen akhir tahun, menjadi penaja emas Gulf Bank 642 Marathon, yang berlangsung pada 2 Mac 2024, dan dianjurkan bekerjasama dengan Suffix, syarikat khusus pengurusan acara sukan. Sebagai sebahagian daripada penajaan dan usaha untuk menunjukkan komitmen terhadap kesihatan, kesukanan dan penglibatan masyarakat, lebih 100 kakitangan Jahez-Kuwait menyertai acara penting ini. Inisiatif ini membuktikan komitmen Syarikat terhadap pemupukan budaya kebajikan dan gaya hidup aktif di kalangan kakitangan dan masyarakat umum.

Dianggap sebagai salah satu marathon terbesar jenisnya di Kuwait, sumbangan Jahez-Kuwait kepada Gulf Bank 642 Marathon melepasi yuran penajaan. Syarikat menggunakan pelbagai sumber untuk menyokong peserta ketika menyempurnakan kategori jarak mereka melalui stesen air di pelbagai lokasi sepanjang marathon. Selain itu, Jahez-Kuwait mengedarkan hadiah percuma kepada 13,000 peserta yang menyertai marathon tahun ini sebagai pengiktirafan terhadap sumbangan mereka kepada inisiatif berasaskan tujuan. Penyertaan Jahez-Kuwait sepanjang marathon mewakili pendekatan bertanggungjawab Syarikat terhadap penglibatan dengan masyarakat Kuwait, selaras dengan nilai-nilai yang ditakrifkan di bawah rangka kerja tanggungjawab sosial korporatnya.

Selain daripada penajaan Gulf Bank 642 Marathon, acara ini menandakan permulaan siri inisiatif yang akan diambil oleh Jahez-Kuwait dan Suffix untuk mempromosikan penglibatan masyarakat dan gaya hidup sihat. Antara acara akan datang ialah kejohanan bola sepak yang akan diadakan semasa Ramadan, dijangka menampilkan lebih 1,000 pemain, menekankan lagi komitmen Syarikat untuk menyokong aktiviti sukan dan kesukanan di kalangan masyarakat.

Berkomentar mengenai penyertaan Syarikat dalam marathon, Bader Al-Ajeel, Pengurus Besar Jahez-Kuwait, berkata, “Sokongan kami untuk Gulf Bank 642 Marathon mencerminkan beberapa nilai asas di Jahez-Kuwait, terutamanya yang berkisar di sekitar penjagaan diri dan amalan aktiviti kesukanan secara berkala untuk mencapai gaya hidup seimbang. Kami percaya kekuatan penglibatan dengan masyarakat dan pentingnya mencontohi ketika berurusan dengan kesihatan dan kesukanan. Menyertai dan menyokong acara serupa Gulf Bank 642 Marathon adalah penting dalam misi kami untuk memberi inspirasi kepada masyarakat yang lebih sihat dan aktif. Kami bangga melihat kakitangan kami menyertai dalam bilangan yang begitu besar, dan kami gembira tentang impak positif kerjasama berterusan kami dengan Suffix terhadap masyarakat kami.”

Al-Ajeel menambah, “Ketika kami terus meluaskan di dalam pasaran Kuwait, Jahez-Kuwait telah mengembangkan kaki dengan bekerjasama dengan pemain kunci di dalam pasaran. Selain daripada pertumbuhan perniagaan kami, kami mendapati penting untuk terlibat secara aktif dengan masyarakat Kuwait dan menyertai pelbagai inisiatif popular yang memberi pulangan kepada masyarakat. Dengan kata lain, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada penganjur atas usaha dan kerja keras mereka yang membawa kepada kejayaan acara ini. Kami berharap untuk menaja dan menyertai lebih inisiatif yang bertujuan untuk menyebarkan impak positif dan berkekalan di dalam masyarakat.”

Adalah perlu dicatatkan bahawa Jahez-Kuwait memasuki industri penghantaran makanan bersaing dengan pendekatan inovatif yang memberi tumpuan kepada penambahbaikan pengalaman penghantaran untuk pelanggan dan restoran. Dengan membenarkan pelanggan hanya menjatuhkan pin untuk penghantaran tanpa perlu memasukkan alamat, Jahez-Kuwait menyediakan pengalaman licin dan intuitif yang mengangkat kemudahan ke tahap baru. Platform itu juga memberdayakan penggunanya dengan pilihan pembayaran fleksibel, menawarkan kebebasan untuk membayar pada bila-bila masa, sama ada sebelum atau selepas penghantaran, meletakkan kawalan sepenuhnya di tangan pelanggan. Selain itu, bekerjasama dengan rakan kongsi terpilih, Jahez menawarkan sehingga 50% diskaun di beberapa restoran, memberikan nilai tanpa tandingan dan menjadikannya pilihan benar-benar menarik untuk penghantaran makanan di Kuwait.

Tamat

Mengenai Jahez

Jahez-Kuwait ialah anak syarikat Jahez International Company KSA, salah satu syarikat penghantaran makanan terbesar di Arab Saudi. Ditubuhkan pada 2016, Jahez cepat mendapat sambutan dalam industri penghantaran makanan di Arab Saudi, muncul sebagai pemain utama dengan lebih 1.3 juta pengguna aktif dan lebih 34,000 rakan penghantaran di seluruh Arab Saudi pada 31 Mac 2021. Pada 2022, Jahez memasuki pasaran Kuwait seraya secara serentak melancarkan operasinya di Bahrain pada tahun yang sama.

Media Contact

The PR Office

Sumber :Jahez Kuwait

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.