Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

ISCPO Mengumumkan Zedcor Security Solutions Corp sebagai Rakan Vendor Keutamaan

ISCPO

(SeaPRwire) –   ISCPO Menyambut Zedcor sebagai Rakan Vendor Keutamaan untuk Memperkukuh Lagi Keselamatan Rantai Bekalan

Dallas, Texas 11 Mac 2024  – Hari ini, Pertubuhan Perlindungan Rantai Bekalan Antarabangsa (ISCPO) dengan bangganya mengumumkan penambahan menarik Zedcor Security Solutions Corp. sebagai rakan vendor keutamaan. Dengan risiko pencurian kargo yang semakin meningkat, ahli ISCPO bergantung kepada pelbagai vendor untuk menyediakan lapisan keselamatan. Didorong oleh komitmennya untuk peningkatan berterusan, ISCPO komited untuk memperluaskan senarai penyelesaian vendor, memanfaatkan produk terbukti, dan sentiasa berada di garis hadapan amalan terbaik industri. Kerjasama antarabangsa ini dengan Zedcor Security Solutions Corp. sebagai vendor keutamaan membantu ahli kami mengurangkan pencurian kargo dan pencurian, melindungi reputasi jenama dan menghadkan gangguan rantai bekalan.

Untuk ahli ISCPO, bekerjasama dengan Zedcor Security Solutions Corp. boleh melindungi kemudahan, halaman, kargo dan aset anda dengan berkesan. Armada menara pengawasan MobileyeZ mereka dilengkapi dengan teknologi kamera berresolusi tinggi berasaskan AI untuk mengurangkan amaran palsu dan memberikan amaran segera apabila kenderaan atau penceroboh memasuki zon merah di tapak anda. Peralatan bernilai tinggi, bahan dan bekas penyimpanan boleh dilindungi dengan teknologi sensor nirkawat Zedcor.

Armada ini sentiasa dikemaskini dengan teknologi kamera dan sensor terkini untuk menyediakan amaran segera berkualiti tinggi, masa sebenar kepada Operator Pengawasan melalui Pusat Pemantauan Utara Amerika mereka 24/7 – dengan Pemantauan Langsung Sahih.

Mengenai Zedcor Security:

Zedcor Security telah muncul sebagai rakan yang dipercayai dalam menjaga tapak anda, dan orang anda, dengan pendekatan komprehensif terhadap perkhidmatan keselamatan perniagaan, berakar umbi dalam senario nyata. Rancangan keselamatan kami yang disesuaikan secara khusus dimasukkan ke dalam operasi anda, menyediakan perlindungan bersepadu untuk tapak dan kakitangan anda. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Hubungan Media Utama: Robert Demarsh | Pengurus Akaun Kanan

Telefon: +1 403-464-1537 | E-mel: rdemarsh@zedcor.com

Mengenai Pertubuhan Perlindungan Rantai Bekalan Antarabangsa (ISCPO):

Pertubuhan Perlindungan Rantai Bekalan Antarabangsa (ISCPO) adalah pertubuhan profesional bukan untung yang menghubungkan ahli dari pelbagai sektor – dari pembuatan, runcit / grosir / eCommerce, dan pengedaran kepada pengurusan risiko, undang-undang penguatkuasaan / undang-undang, dan logistik.

Pertubuhan itu dicipta pada tahun 2014 untuk mempromosikan, mendidik dan memperjuangkan keselamatan rantai bekalan dan perlindungan melalui pembinaan rangkaian yang kuat dan menyediakan latihan kepimpinan, perwakilan lembaga dan sokongan industri yang luar biasa.

Untuk maklumat lanjut mengenai ISCPO, e-mel:

Zedcor

Hubungan Media

ISCPO

Sumber :https://www.iscpo.org/site/iscpo-announces-zedcor-security-solutions-corp-as-a-preferred-vendor-partner/

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.