Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

International MLS [IMLS]® Tambah Presiden FIABCI UK George Betz Sebagai Tim Director of Global Developments

(SeaPRwire) –  

Delray Beach, Florida Apr 10, 2024  – The International MLS [IMLS]® dengan sukacitanya mengumumkan penambahan George Betz sebagai Pengarah Pembangunan Global baharu. George telah berkhidmat sebagai Presiden FIABCI UK selama bertahun-tahun dan juga menjadi Presiden Jawatankuasa Pemasaran Persatuan itu selama bertahun-tahun. Misi George adalah untuk memanfaatkan pengalaman, kepakaran dan sambungan globalnya untuk menarik pembangunan hartanah antarabangsa baharu ke platform IMLS untuk pembangunan hartanah baharu yang baru dibina.

CEO/Pengasas The IMLS, Dr. Daniel Nussbaum, menyatakan kegembiraannya tentang kerjasama ini. “Kami bangga mempunyai George Betz menyertai kami untuk membantu menyediakan pembangunan rumah baharu dari pemaju terkemuka di seluruh dunia untuk platform Pemaju/Ejen Rumah Baharu kami yang baru siap. George adalah salah seorang ahli IMLS pertama kami, dan kami menjadi perkenalan peribadi apabila saya adalah penceramah yang disokong di mesyuarat tahunan FIABCI di Andorra pada Mei 2017, jadi dia telah melihat platform kami berkembang hampir dari permulaan,” kata Dr. Nussbaum.

Pengalaman George termasuk berkhidmat sebagai hakim untuk Prix d’Excellence untuk FIABCI dan memimpin pembangunan perniagaan global Fine & Country, memimpin pengembangan ke lebih daripada 300 lokasi pejabat di UK dan 18 negara lain. Beliau juga merupakan Pengasas Fortune Real Estate, yang telah mempromosikan beberapa hartanah paling berprestij di dunia kepada audiens global, sejauh Timur Tengah, China dan India.

Dr. Nussbaum percaya bahawa George merupakan pilihan yang cemerlang untuk memimpin inisiatif ini, mengambil kira kekayaan pengalaman dan rangkaian global yang luasnya. “Saya amat bangga menjadi sebahagian daripada tahap berikutnya yang menarik platform ini. IMLS mewakili peluang yang hebat untuk semua yang terlibat dalam hartanah. Pemaju kini mempunyai akses untuk pertama kalinya kepada lebih daripada 400,000 ejen rujukan di seluruh dunia dan paparan yang hebat di lebih daripada 100 portal di lebih daripada 60 negara. Ejen jualan akan mempunyai dunia hartanah di hujung jari mereka dan boleh mendapat komisen rujukan daripada ratusan dan kemudian ribuan pembangunan yang paling berprestij,” kata George Betz.

Dr. Nussbaum menyatakan, “Objektif utama peluang ini adalah untuk meningkatkan platform IMLS dengan pembangunan rumah baharu berkualiti tinggi yang boleh dipromosikan oleh semua ahli. Pembangunan ini harus menarik pelanggan yang mencari kemewahan dan pilihan global. Semua ahli IMLS akan mempunyai akses ke ciri carian rumah baharu yang dimasukkan ke dalam semua keahlian tanpa kos, dan mereka boleh menggunakan ciri carian ini untuk menjana rujukan dan membuat rujukan untuk komisen rujukan.

Penyampaian baharu ini akan tersedia untuk semua ahli IMLS, seperti pendaftaran Agensi Direktori percuma di setiap bandar yang mereka layani. IMLS mengharapkan peluang baharu ini akan menarik pemaju global yang ingin memanfaatkan rangkaian agen/broker yang luas IMLS dan dijangka peluang pemaju ini akan meningkatkan keahlian IMLS secara signifikan dan menyumbang kepada pengembangan IMLS di seluruh dunia.”

Misi IMLS sentiasa adalah untuk menyatukan dunia hartanah dengan melayani kepentingan terbaik semua pihak yang terlibat. IMLS percaya bahawa MLS, persatuan, broker dan ejen akan melihat kelebihan strategik keahlian IMLS dan menyertai inisiatif global IMLS.

Tentang George Betz

George Betz telah mempunyai kerjaya yang luas dalam jualan dan pemasaran hartanah, pemberian jenama dan lesen selama lebih daripada 25 tahun. George memainkan peranan penting dalam menubuhkan dan menjalankan hampir 200 pameran hartanah antarabangsa di seluruh dunia. Pada tahun 2007, bekerjasama dengan syarikat media utama, George membuka pasaran baharu untuk pemaju Barat di negara perintis baru seperti China, Arab Saudi dan India. GB adalah ahli aktif Persatuan Hartanah Antarabangsa, FIABCI, yang ditubuhkan pada tahun 1949 dan diwakili di lebih daripada 65 negara. Selama lebih daripada 10 tahun, George telah berkhidmat sebagai Presiden bab UK Persatuan itu. George adalah pengasas Ahli Persatuan Profesional Hartanah Antarabangsa. Dari 2012 hingga 2020, George membantu mengembangkan pemasaran agensi hartanah global terkemuka Fine & Country ke lebih daripada 300 pejabat di 20 negara. Sejak 2010, George telah menjadi hakim tetap untuk Prix D’ Excellence, kerap dirujuk dalam media antarabangsa sebagai “Anugerah Akademi” dunia hartanah.

Tentang The International MLS [IMLS]®

The International MLS [IMLS]® adalah syarikat teknologi hartanah dan portal global serta platform produk yang melayani ejen, broker, persatuan, pemaju, pembeli dan penjual di seluruh dunia. Berpangkalan di Delray Beach, Florida, IMLS mempunyai lebih daripada 400,000 ahli, senarai di lebih daripada 100 negara yang tersedia dalam lebih daripada 100 bahasa, dan IMLS membolehkan ejen mempunyai semua senarai IMLS untuk laman web mereka sendiri. IMLS memberdayakan semua ejen dan broker untuk memaparkan senarai hartanah antarabangsa dengan mengetahui bahawa komisen boleh dibuat atas sebarang jualan yang dijana oleh carian IMLS mereka. Maklumat lanjut mengenai The International MLS [IMLS]® dan semua perkhidmatannya boleh didapati di

Media Contact

The International MLS

818.456.4311

Sumber :The International MLS

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.