Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Industry Atom Joins BigCommerce Agency Partner Program

(SeaPRwire) –  

San Jose, California 1 Mac 2024  – Industry Atom, sebuah studio strategi Go-To-Market (GTM) dan Venture yang merintis, hari ini mengumumkan bahawa ia secara rasmi menjadi Rakan Elit Agensi Program Rakan BigCommerce. Sebagai ahli Program Rakan Agensi BigCommerce, Industry Atom kini boleh menawarkan pelanggan strategi GTM yang inovatif, pemasaran berdasarkan akaun dan penyediaan keupayaan jualan.

“Perkongsian kami dengan BigCommerce menandakan tonggak penting dalam misi kami untuk memberdayakan pengasas B2B berkembang pesat,” kata Joseph Abraham, CEO Industry Atom. “Kami gembira dapat membawa campuran unik kami dalam perancangan strategik, analisis pasaran dan pengoptimuman jualan kepada audiens yang lebih luas, dan kami percaya kolaborasi ini akan menjadi perubahan besar bagi pelanggan kami.”

Industry Atom komited untuk membantu startup B2B mengatasi cabaran mengukur skala, dengan fokus melepasi tonggak penting $10 juta pendapatan. Penyelesaian terkustomisasi firma ini direka untuk mempercepatkan pertumbuhan, meningkatkan kelebihan saingan, dan memberikan pengasas alat untuk peluasan pasaran dan pengambilan pelanggan yang berjaya. Melalui perkongsian ini dengan BigCommerce, Industry Atom bertujuan untuk meluaskan pendekatan holistiknya kepada transformasi digital dan e-dagang, membolehkan pelanggan mencapai pertumbuhan dan kepimpinan pasaran yang tiada tandingannya.

“Di BigCommerce, fokus utama kami adalah memberikan pelanggan kami akses kepada semua alat dan perkhidmatan yang mereka perlukan untuk membina, berinovasi dan berkembang – dan itu termasuk memperkenalkan mereka kepada agensi terkemuka seperti Industry Atom,” kata Daniel Fertig, naib presiden perkongsian agensi dan teknologi di BigCommerce. “Saya gembira menyambut agensi berbakat dan dihormati ini ke dalam program rakan BigCommerce. Saya berharap untuk bekerjasama dengan mereka untuk memberikan nilai tambahan kepada pelanggan BigCommerce yang mencari pengalaman laman web teratas.”

Puluhan ribu pelanggan BigCommerce meninjau ekosistem rakan agensi berdaya platform itu untuk sokongan dalam mencipta pengalaman membeli yang berbeza untuk menggerakkan pertumbuhan mereka. Oleh itu, Rakan Agensi BigCommerce dipilih dengan teliti berdasarkan penawaran teknologi, nilai dan perkhidmatan pelanggan teratas.

Mengenai Industry Atom

About Industry Atom Industry Atom adalah studio strategi Go-To-Market (GTM) dan Venture generasi baru yang komited untuk memberdayakan “singa lapar” dunia perniagaan – pengasas B2B berkembang pesat yang berazam untuk mengukur saiz perniagaan mereka. Dengan fokus melepasi tonggak penting $10 juta pendapatan, Industry Atom memanfaatkan metodologi inovatif, wawasan industri dan alat praktikal untuk membantu pemimpin berambisi ini menavigasi kompleksiti peluasan pasaran, pengambilan pelanggan dan pertumbuhan pendapatan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati atau ikuti kami di X dan LinkedIn.

About BigCommerce

BigCommerce (Nasdaq: BIGC) adalah platform e-dagang terbuka SaaS dan komposable terkemuka yang memberdayakan jenama dan peniaga pelbagai saiz untuk membina, berinovasi dan berkembang secara dalam talian. BigCommerce menyediakan pelanggannya dengan fungsi teras perusahaan, kebolehkustomisan dan prestasi dengan kemudahan dan kesenangan penggunaan. Puluhan ribu syarikat B2C dan B2B dari 150 negara dan pelbagai industri bergantung kepada BigCommerce, termasuk Burrow, Coldwater Creek, Francesca’s, Harvey Nichols, King Arthur Baking Co., MKM Building Supplies, Ted Baker, United Aqua Group dan Uplift Desk. Untuk maklumat lanjut, sila lawati atau ikuti kami di X dan LinkedIn.

BigCommerce® ialah tanda daftar BigCommerce Pty. Ltd. Tanda dan nama perkhidmatan pihak ketiga adalah hak milik pemilik masing-masing.

Media Contact

Industry Atom

+1 (408)-606-2847

2570 N. First Street, Suite 200

Sumber :Industry Atom

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.