Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

iBidd.com gembira mengumumkan kerjasama dengan SA Capital Partners, memulakan penaikan modal strategik untuk 2024

Press5

(SeaPRwire) –  

Dover, Delaware Jan 1, 2024  – iBidd gembira mengumumkan kerjasama dengan SA Capital Partners, memulakan penaikan modal strategik untuk 2024. Langkah penting ini mewakili penghujung tiga tahun perancangan, reka bentuk, dan usaha tanpa mengenal penat dalam penstrukturan korporat, asas undang-undang, dan pembangunan perisian. iBidd sudah bersedia untuk memperkenalkan pelbagai ciri baharu dan melancarkan kempen pemasaran yang berambisi.

Menyatakan kegembiraannya tentang penglibatan ini, Charles Paul, Pengasas dan Pengerusi iBidd, menyatakan, “Kami sangat gembira bekerjasama dengan SA Capital Partners dan Maz Pawar. Selepas pertimbangan yang teliti terhadap pelbagai pakar pembiayaan, SA Capital Partners muncul sebagai rakan kerjasama yang sesuai, berkongsi visi dan komitmen kami untuk mencapai matlamat kami.”

iBidd menonjol sebagai pasaran yang berkembang pesat, memberdayakan pengguna untuk mempengaruhi kos sambil menyediakan fleksibiliti untuk menghubungkan iklan dari pelantar lain. Ia memudahkan pembelian, jualan, sewaan, pajakan, dan perundingan pelbagai barang, perkhidmatan, pekerjaan, restoran, kenderaan, perjalanan, dan lebih banyak lagi. Pentingnya, iBidd tidak mengenakan yuran penjual, dan tiada yuran nilai akhir, dan membenarkan pengguna untuk membayar dengan gerbang pembayaran keutamaan mereka, menghapuskan kos untuk pengalaman urus niaga yang lebih selamat dan telus.

Melancarkan Kredit iBidd: Mata wang pengguna dinamik yang menawarkan pelbagai keupayaan termasuk Senarai Kategori, Iklan Video, Penyerlahan Produk, “Buat Milik Saya Pertama,” dan Linkbalik untuk menarik perhatian kepada tawaran di pelantar lain. Kemudahan ini dapat dikembangkan merentasi iOS, Android, dan Laman iBidd membuatnya alat yang berkuasa untuk merevolusikan Matlamat pengguna.

Tajuk Utama: Tiada yuran penjual, tiada yuran nilai akhir – apa yang anda peroleh adalah milik anda sepenuhnya.

Potensi pertumbuhan bulanan, dengan ratusan juta pengguna berpotensi dan lebih 5.5 juta perniagaan berminat untuk menyertai ekosistem iBidd.

Kredit iBidd mempercepatkan proses senarai dan memberdayakan pengguna merentasi pelbagai pelantar.

Visi iBidd: Pelantar masa depan akan diperluaskan ke perkhidmatan teksi, kargo, penghantaran makanan, hartanah, kenderaan, perjalanan, sewaan, cuti, perkhidmatan, dan lebih banyak lagi. iBidd menjemput pengguna untuk mengalami masa depan urus niaga dengan pelantarnya yang ramah pengguna, tersedia untuk muat turun percuma di iOS, Android, dan web.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Mel Mahatme

Press@iBidd.com

800-960-9221

Tentang iBidd.com: iBidd.com ialah pasaran berpusat di Delaware (iBidd Inc dan iBidd Holdings LLC) yang merevolusikan cara pengguna membeli, menjual, menyewa, dan merunding. Dengan komitmen kepada ketelusan dan pemberdayaan pengguna, iBidd menghapuskan yuran penjual dan yuran nilai akhir, menjadikannya cara yang lebih selamat dan menguntungkan untuk berurus niaga. Telusilah peluang dengan Kredit iBidd dan sertai masa depan pasaran dalam talian.

presspress1press2press3

Hubungan Media

iBidd.com

8009609221

8 The Green, Suite A, 12044

Sumber :iBidd Inc

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.