Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Hub-City Business Entrepreneurship Academy

Academy Logo

(SeaPRwire) –   Hub-City Business Entrepreneurship Academy oleh Grind Mogul

Jackson, Tennessee Feb 6, 2024  – Di dunia yang sentiasa berubah, pendidikan menjadi asas pertumbuhan peribadi dan masyarakat. Hub-City Business Entrepreneurship Academy, yang dikurat oleh Grind Mogul, muncul sebagai obor daya upaya, menawarkan pelbagai kursus untuk memupuk kemandirian dan pembangunan kemahiran.

Pertanian: Mempamerkan Kejayaan dengan Tennessee Made Farm

Di teras falsafah akademi ialah kursus Pertanian, di mana pelajar tidak hanya diajar teknik pertanian tetapi dilengkapi dengan alat unik – Tennessee Made Farm. Pendekatan praktikal ini bertujuan untuk memberi inspirasi kepada individu untuk mengamalkan amalan pertanian lestari, memupuk rasa tanggungjawab terhadap alam sekitar.

Kajian Perubatan Holistik dan Pembangunan Herba

Sebagai penghormatan kepada kesejahteraan holistik, akademi memperkenalkan kursus Kajian Perubatan Holistik dan Pembangunan Herba. Pelajar menyelami dunia perubatan alternatif, memahami sifat penyembuhan herba dan aplikasinya. Pendekatan menyeluruh ini menekankan komitmen akademi untuk membina kesihatan fizikal dan mental individu.

Kursus Undang-Undang: Mementuk Minda Undang-Undang

Menyedari pentingnya asas undang-undang yang kukuh, akademi menawarkan Kursus Undang-Undang. Pelajar dibimbing melalui intipati sistem undang-undang, memberdayakan mereka dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menavigasi kompleksiti landskap undang-undang.

Ujian Lesen Pemandu Berkelayakan Komersial (CDL) Secara Daring: Mendorong Kejayaan dalam Pengangkutan

Mengetahui permintaan terhadap tenaga kerja mahir dalam industri pengangkutan, akademi menyediakan ujian CDL secara dalam talian. Inisiatif ini tidak sahaja memudahkan akses tetapi juga selari dengan dinamik pekerjaan moden.

Kosmetologi & Memotong Rambut: Mencipta Kesenian Gaya

Bagi mereka yang berminat dengan seni kecantikan, akademi menawarkan kursus Kosmetologi dan Memotong Rambut. Pelajar dimasukkan ke dalam tren dan teknik terkini, mempertingkatkan kemahiran untuk cemerlang dalam dunia kecantikan dan pengurusan yang dinamik.

Kursus Memasak: Membangkitkan Cita-Cita Kuliner

Akademi menggalakkan seni kuliner dengan Kursus Memasaknya, menyediakan platform bagi calon tukang masak untuk mempertingkatkan kemahiran. Daripada mempelajari asas hingga menjelajah masakan antarabangsa, pelajar memulakan perjalanan berperisa yang melepasi pendidikan kuliner tradisional.

Grind Vision TV: Mempamerkan Trivia Sejarah Hitam

Membuka jalan baru, akademi memperkenalkan permainan trivia sejarah hitam tunggal dan pertama di akses melalui Grind Vision TV. Platform inovatif ini berfungsi sebagai sambutan warisan budaya, memupuk kesedaran dan penghargaan terhadap sejarah hitam dalam format yang menyeronokkan dan menarik.

Secara kesimpulannya, Hub-City Business Entrepreneurship Academy oleh Grind Mogul muncul sebagai institusi berlapis, bertujuan untuk memberdayakan individu dalam pelbagai bidang. Dengan menyediakan pelbagai kursus dan alat inovatif, akademi tidak hanya menyampaikan pengetahuan tetapi membentuk masa depan dan memupuk komuniti yang berdikari, berkemahiran dan bersedia secara budaya.

Academy ApparelAcademy ApparelAcademy MaterialAcademy Accessories

Media Contact

HUB-CITY BUSINESS ENTREPRENEURSHIP ACADEMY

9012640344

Sumber :HUB-CITY BUSINESS ENTREPRENEURSHIP ACADEMY

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.