Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

House of Craven’s Undangan untuk Menyerahkan Barang-barang Mewah untuk Lelongan Online Miami | Palm Beach Berikutnya

House of Craven Auction House

(SeaPRwire) –   House of Craven Auction House Launches Free Customized Mobile APP on iOS and Android

Miami, Florida Apr 19, 2024  – Adakah anda mempunyai barang unik atau mewah bernilai lebih $500? Untuk memaksimumkan nilai dalam Auction, anda tidak perlu mencari lagi daripada House of Craven di Miami dan Palm Beach.

Selamat datang ke , di mana misi kami adalah untuk membangunkan pasaran dinamik dalam talian di mana barang-barang luar biasa mendapat pemilik yang sesuai dan ketelusan memerintah. Tagline “Kemodenan Bertemu Kuno” merangkumi visi dan proposisi jenama global untuk Rumah Lelongan terkemuka, menyediakan perkhidmatan Pembatalan dan Perolehan Harta Pusaka yang lengkap di Florida Selatan. House of Craven komited untuk menyediakan platform yang tidak sahaja menghubungkan pembeli dan penjual, tetapi juga menetapkan piawaian baru untuk integriti dan inovasi dalam industri lelongan, dan dengan itu, tagline terkenal adalah: “Sertai Kegilaan Bidaan!”

Pejabat House of Craven di Miami dan West Palm Beach menerima penghantaran untuk lelongan 2024 yang mencapai penonton kolektor global atau dalam Jualan Persendirian melalui Aplikasi mudah alih baru pada iOS dan Android. House of Craven tidak menerima barang bernilai kurang $500. Sila hubungi pejabat kami untuk anggaran lelongan percuma, pertanyaan jualan, dan perkhidmatan harta.

House of Craven mengadakan lelongan dalam talian Miami | Palm Beach secara berkala, menawarkan pelbagai barang unik kepada Pembida berkelayakan di seluruh dunia. Lelongan dalam talian termasuk kategori utama: Seni Halus, Perhiasan, Seni Asia & Antik, Perabot dan Seni Dekoratif, Perak, Reka Bentuk Moden Pertengahan, Aksesori Mewah dan Couture, dan lebih lagi. House of Craven menutup seluruh Florida Selatan dari Boca Raton, Coral Gables, Fort Lauderdale, Miami, Miami Beach, Palm Beach, dan West Palm Beach.

PROSES ADALAH SEDERHANA. Menghantar barang dengan House of Craven adalah mudah untuk Lelongan berikutnya pada Sabtu, 18 Mei 2024.

1. Hantar gambar dan maklumat melalui Borang Pertimbangan Penghantaran atau menghantar emel ke: craven@houseofcraven.com. Pejabat akan memberi maklumbalas dengan cepat mengenai kesesuaian dan nilai Lelongan. Setiap barang mesti mempunyai penilaian minimum $500.

2. Lengkapkan kontrak penghantaran (Kontrak Penghantaran Dalam Talian: PDF) dan Serah, susun jadual pengutusan di Florida Selatan, atau hantar barang yang diterima ke Gudang West Palm Beach kami.

3. House of Craven akan mengambil gambar secara profesional, mengkatalog dan memasarkan barang anda.

4. Terima bayaran! House of Craven membayar penghantar dalam masa 30 hari atau sebaik sahaja baki terhutang mereka telah dibayar oleh Pembeli.

House of Craven mengalu-alukan peluang untuk mengkaji karya anda. Lelongan berikut adalah Sabtu, 18 Mei 2024, dan bermula pada tengah hari 12:00 PT (Tengah Hari). Juga akan ada Lelongan pada Julai, September dan Disember 2024.

Tarikh Lelongan Masa Depan:

18 Mei 2024 – Lelongan Seni Moden Musim Bunga dan Rekaan – 12 PT (TENGAH HARI)

20 Julai 2024 – Lelongan Seni Moden Musim Panas (Berasaskan Masa)

20 September 2024 – Lelongan Seni Moden Musim Gurun

7-8 Disember 2024 – Acara 2 Hari | Terbaik Art Basel dan Minggu Seni

MENGENAI HOUSE OF CRAVEN LUXURY AUCTION HOUSE MIAMI | PALM BEACH:

House of Craven beribu pejabat di Miami, Florida, tetapi sedang berkembang pesat – dengan rancangan untuk membuka beberapa pejabat serantau di seluruh Amerika Syarikat pada 2024 | 2025. Selain pengambilalihan harta komersial baru-baru ini di West Palm Beach, Florida termasuk gudang, pejabat, rumah pameran dan ruang acara, House of Craven merancang untuk membuka pejabat di Charleston | Kiawah Island, South Carolina pada 2024. House of Craven berharap untuk berkongsi pengetahuan dan pengalaman Lelongan dengan anda. Sama ada anda sedang mencari untuk membeli atau menjual, House of Craven ada di sini untuk membantu.

HUBUNGI KAMI:

W:
E: craven@houseofcraven.com
Aplikasi iOS dan Android PERCUMA: Tersedia untuk Muat Turun Percuma

Mengenai Ibu Pejabatan Lelongan Miami:

“Akar Florida. Jangkauan Global.” Beribu pejabat di Miami, Florida, House of Craven berstrategik terletak untuk melayani keluarga dan pemegang amanah di seluruh negara menjual barang di Florida dan Carolina Selatan. House of Craven cemerlang dalam menyajikan harta dari harta pusaka dan koleksi kepada rangkaian luas pemilik persendirian, penasihat, peniaga dan kurator terkemuka di dunia. Dengan pendekatan kreatif dalam media tradisional dan digital, Lelongan House of Craven dilihat oleh pembeli di seluruh dunia.

Terletak di tengah-tengah bandar Miami yang dinamik Brickell, House of Craven adalah Rumah Lelongan terkemuka. Brickell adalah pusat kewangan bandar, di mana menara perniagaan mewah, kondominium dan menara pejabat mengatasi Teluk Biscayne. Bar rooftop dan restoran daging laut mewah menyediakan perkhidmatan kepada golongan perbankan dan perniagaan, sementara Galeri Seni dan butik fesyen menarik pengunjung tempatan yang berkelas di Brickell City Centre.

68 SE 6TH St, Miami, FL 33131

NOTA: Atas Temuramah Saja.

Mengenai Pejabat dan Gudang Palm Beach:

Rumah Lelongan House of Craven di Palm Beach menyediakan kemudahan jualan dan galeri penuh untuk perkhidmatan Lelongan dan Harta Pusaka untuk masyarakat Palm Beach dan timur laut Florida yang lebih luas. House of Craven komited untuk menyediakan platform yang tidak sahaja menghubungkan pembeli dan penjual tetapi juga menetapkan piawaan baru untuk integriti dan inovasi dalam industri lelongan; dengan itu, tagline terkenal adalah: “Sertai Kegilaan Bidaan!”

Terletak di tengah-tengah bandar, House of Craven adalah beberapa langkah dari institusi seni tempatan seperti Muzium Seni Norton, Pusat Seni Armory, dan galeri terkenal. Pakar dengan kepakaran dalam Seni Halus, Perhiasan & Jam, dan Perabot & Seni Dekoratif beroperasi dari pejabat Palm Beach dan gudang dan melayani pelanggan berminat untuk membeli dan menjual dalam lelongan dan secara persendirian. Bilik jualan dan gudang menjadi tuan rumah pratonton jualan, acara khas, dan lelongan dalam talian langsung merentasi kategori utama: Seni Halus, Perhiasan, Seni Asia & Antik, Perabot dan Seni Dekoratif, Perak, Reka Bentuk Moden Pertengahan, Aksesori Mewah dan Couture, dan lebih banyak lagi.

Untuk mengetahui lebih lanjut, sila lawati laman web kami: .

PELESENAN:

Nombor Lesen Lelongan FL: AU5441
Nombor Lesen Perniagaan Lelongan FL: AB4103

Nombor Lesen Lelongan SC: 4915
Nombor Lesen Perniagaan Lelongan SC: 4246 (FIRMA LELONGAN)
House of Craven | Gudang
4421 Annette Street
West Palm Beach, FL
Nota: Atas Temuramah Saja. Pengutusan Lelongan atau Penghantaran Penghantaran.

PELESENAN:

Nombor Lesen Lelongan FL: AU5441
Nombor Lesen Perniagaan Lelongan FL: AB4103

Nombor Lesen Lelongan SC: 4915
Nombor Lesen Perniagaan Lelongan SC: 4246 (Firma Lelongan)

House of Craven
+1 305-769-8088

E: craven@houseofcraven.com

Lawati kami di media sosial:

House of Craven Mobile AppHouse of Craven Palm Beach Auction WarehouseHouse of Craven Palm Beach County Florida Real Estate AcquisitionsJoin the Bidding Frenzy Saturday May 18 2024

Hubungan Media

House of Craven Auction House

3057698088

House of Craven | Auction Warehouse4421 Annette StreetWest Palm Beach, FL 33409

Sumber :House of Craven

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.