Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Hoppy Copy Memperkenalkan Pembinaan Email Sequence Untuk Memudahkan Pemasaran Perniagaan Kecil

(SeaPRwire) –  

Los Angeles, California Dec 29, 2023  – , alat penulisan AI generatif yang memberi tumpuan kepada pemasaran emel, gembira untuk memperkenalkan penawaran terbaru: Perancang Siri bersama-sama dengan Panduan untuk Siri Emel. Alat-alat ini akan memberdayakan pengguna untuk dengan mudahnya mencipta siri emel sepenuhnya, merevolusikan cara perniagaan berinteraksi dengan penonton mereka.

Tidak lagi hari-hari mencipta emel secara manual; kini, pengguna boleh menjana siri emel sepenuhnya dalam masa beberapa minit menggunakan aplikasi AI Hoppy Copy. Panduan langkah demi langkah yang mudah difahami, disatukan dengan kuasa AI, membolehkan pengguna mengoptimumkan proses penciptaan emel sambil mendapat manfaat daripada nasihat dan cadangan yang berguna pada setiap peringkat. Ciri-ciri penulisan AI Hoppy Copy, terkenal sebagai salah satu yang terbaik di pasaran, menjadikan Perancang Siri alat wajib untuk pakar pemasaran emel.

Selain Perancang Siri, Hoppy Copy bangga untuk memperkenalkan – koleksi panduan yang komprehensif direka untuk membantu pengguna dalam mencipta siri emel yang berkesan. Panduan-panduan ini meliputi spektrum strategi, memastikan perniagaan dapat menyesuaikan komunikasi mereka kepada pelbagai skenario.

Sumber Siri termasuk panduan untuk:

 • Pelancaran Produk: Siri pelancaran klasik yang hebat untuk mana-mana
 • Promosi: Siri promosi berpelbagai guna untuk mengumumkan diskaun khas, tawaran, hadiah, dan
 • Pendekatan Sejuk: Rangka kerja pendekatan sejuk klasik yang boleh digunakan untuk menjual mana-mana produk atau
 • Penjagaan Pelanggan Potensi: Siri penjagaan pelanggan potensi klasik untuk memindahkan prospek melalui proses pembelian anda
 • Penjagaan Pelanggan Potensi (Cerita Sabun): Teknik penceritaan popular untuk membina hubungan dengan penonton anda dan membuat mereka bersedia untuk membeli produk anda dan
 • Penjagaan Pelanggan Potensi (Seinfeld): Tiga gaya emel pendek, menyeronokkan sehari sekali atau mingguan untuk mengekalkan pembaca terlibat dan mengubah pelanggan potensi anda kepada pelanggan membayar
 • Keranjang Ditinggalkan: Galakkan pelanggan untuk melengkapkan pembelian mereka. Gunakan siri ini untuk mempromosikan keseluruhan koleksi anda, atau khususkan kepada produk tertentu.
 • Penyambutan: Siri penyambutan 5 emel klasik untuk melibatkan pelanggan baru dan membuat kesan pertama anda
 • Penyertaan: Menyambut pengguna baru, membina jenama anda, dan meningkatkan penggunaan produk
 • Jual Silang, Jual Naik, Kemas Kini: Siri terbukti dan benar untuk menggalakkan pelanggan sedia ada membeli
 • Meminta Maklumbalas/Ulasan: Maksimakan permintaan kepada pelanggan anda dengan siri 3 emel yang ringkas ini, sama ada soal selidik, ulasan, atau apa-apa
 • Aktivasi Semula: Galakkan semula hubungan yang tidak aktif yang telah membuat pembelian atau menyertai senarai emel anda tetapi berhenti membuka
 • Pasca-Pembelian (Terima Kasih): Bina jenama anda sementara menggalakkan pelanggan membeli daripada anda sekali lagi dan

Panduan-panduan ini boleh menjadi sumber yang sangat bernilai untuk perniagaan yang ingin memaksimumkan potensi alat-alat AI dalam usaha pemasaran emel mereka.

Josh Bluman, Pengasas Bersama Hoppy Copy, menyatakan rasa gembira tentang pelancaran ini, dengan berkata, “Di Hoppy Copy, misi kami adalah untuk memberdayakan perniagaan dengan penyelesaian AI untuk menjadikan pemasaran emel mudah. Dengan Perancang Siri dan Panduan kami, kami membuat lompatan gergasi ke hadapan dalam menyederhanakan proses pemasaran emel. Sama ada anda pakar berpengalaman atau baru mula, alat kami direka untuk menjadikan penciptaan siri emel yang berkesan mudah.”

Perancang Siri dan Panduan baru ini akan terus mengukuhkan kedudukan Hoppy Copy sebagai salah satu alat penulisan AI yang paling berguna dan berkesan di pasaran hari ini. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Hubungan Media

hoppycopy

Sumber :hoppycopy

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.