Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

HootBoard AirX: Transformasikan Sebarang Lobi Menjadi Pusat Pengalaman Interaktif

HootBoard AirX for Hotel Lobby

(SeaPRwire) –   HootBoard adalah penyedia penyelesaian kios interaktif utama, khusus untuk Pelancongan dan Pelancongan, Universiti, dan Tempat Kerja. Dengan pelancaran AirX, kami menjemput permohonan untuk menjadi Rakan Niaga Penjual Semula HootBoard.

Bethlehem, Pennsylvania 11 Jun 2024  – , penyedia penyelesaian kios interaktif utama, memperkenalkan HootBoard AirX, kios interaktif penglibatan pengunjung yang komprehensif yang direka untuk mengubah sambutan daripada membosankan kepada megah untuk lobi di hotel, muzium, pusat pengunjung, universiti, tempat kerja, dan tempat yang besar.

Ciri-ciri Menarik untuk Pengalaman Pengunjung yang Lebih Baik

AirX mempunyai suite ciri yang direka untuk memaklumkan, melibatkan, dan mempromosikan. Daripada dan pencipta jadual perjalanan kepada selfiebooth dan direktori perniagaan tempatan, AirX memenuhi keperluan pengunjung dan perniagaan. Pengumuman keselamatan awam memastikan kesejahteraan pengunjung, sementara pengalaman dan kefungsian tiket membolehkan tempahan tarikan tempatan yang lancar.

Reka Bentuk Elegan Bertemu Kefungsian yang Lancar

HootBoard AirX kaya dengan ciri dan estetik. Tersedia dalam warna putih yang elegan atau hitam klasik dan menampilkan reka bentuk yang super langsing, AirX melengkapi mana-mana persekitaran. Paparan definisi tinggi dan teknologi sentuh responsif memberikan pengalaman pengguna yang intuitif dan informatif. Dibina untuk ketahanan dengan kaca tempered dan kecerahan yang luar biasa, AirX direka untuk menahan penggunaan harian.

Pensediaan dan Pengurusan yang Mudah

HootBoard mengutamakan kemudahan pengguna. AirX direka untuk persediaan dan penyelenggaraan yang mudah, membolehkan penggunaan pantas dan pengurusan kandungan yang mudah.

Beberapa faktor membezakan HootBoard AirX daripada pesaing:

  • Pengalaman Turnkey: Kios yang telah dikonfigurasikan terlebih dahulu dengan perisian proprietari memastikan penggunaan yang cepat dan lancar.
  • Penyesuaian dan Skalabiliti: Penyelesaian yang disesuaikan memenuhi pelbagai industri dan persekitaran, dengan reka bentuk yang boleh diskalakan untuk menampung pertumbuhan masa depan.
  • Penumpuan Teknologi: Perkakasan premium bersepadu lancar dengan perisian yang kaya dengan ciri, menawarkan kefungsian seperti pengiraan orang, pembesar suara berkualiti tinggi, dan skrin sentuh interaktif.

Memberdayakan Penjual Semula dan Pengedar Kios dan Skrin Paparan

Dengan pelancaran ini, HootBoard menawarkan peluang yang menarik untuk penjual semula dan pengedar. Dengan margin yang menarik, akses kepada bahan pemasaran profesional, sokongan jualan, dan latihan komprehensif, menjadi rakan kongsi HootBoard AirX memberdayakan perniagaan perkakasan AV dan Paparan untuk meningkatkan pendapatan mereka dan menyediakan pelanggan mereka dengan penyelesaian yang canggih.

Menjadi Rakan Kongsi HootBoard AirX Hari Ini

Lawati untuk mengetahui lebih lanjut.

Tentang HootBoard:

HootBoard adalah penyedia penyelesaian kios interaktif utama, khusus untuk Pelancongan dan Pelancongan, Universiti, dan Tempat Kerja.

Kami percaya pada keinginan manusia yang wujud untuk menjadi sebahagian daripada sesuatu yang lebih besar daripada diri kita sendiri. Manusia secara semula jadi mencari hubungan dan rasa kepunyaan, yang, setelah diwujudkan, dapat mendorong mereka untuk melakukan perkara luar biasa untuk menyokong sesuatu perkara atau memperbaiki tempat atau organisasi. Dengan kepercayaan ini, HootBoard memimpin dalam mewujudkan penglibatan yang bermakna di ruang awam.

Untuk pertanyaan tulis ke

HootBoard AirX for Visitor CenterHootBoard AirX for UniversitiesHootBoard AirX for AttractionsHootBoard AirX for Malls

Media Contact

HootBoard LLC

116 Research Dr

Source :HootBoard

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.