Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Floor Land bekerjasama dengan Feefo yang besar dalam projek kelestarian

QUICKSTEP IMPERIO ENGINEERED WOOD NOUGAT OAK OILED

(SeaPRwire) –   Floor Land Mengubah Maklum Balas ke Hutan dengan Rakan Kajian Raksasa Feefo

London, United Kingdom 17 Mei 2024 – Floor Land gembira dapat membiayai projek penanaman pokok di seluruh dunia melalui Feefo, pembekal ulasan global, sebagai balasan untuk maklum balas pelanggan yang tulus.

Ini merupakan peluang yang sempurna bagi Floor-Land.co.uk yang prihatin terhadap alam sekitar untuk memanfaatkan ciri kelestarian baru yang dipanggil Treefo dari Feefo untuk memberikan token pokok maya kepada pelanggan yang prihatin alam sekitar untuk setiap ulasan yang mereka tinggalkan.

Dengan mengetahui bahawa 69 peratus pengguna mengatakan mereka bersedia untuk membuat pilihan yang lebih lestari (Travel Weekly, Disember 2022), Floor Land mempunyai pelbagai produk yang boleh membantu planet, dan berbicara kepada pengguna UK yang prihatin terhadap alam sekitar.

Apakah pandangan Lee McCarthy di Floor Land? ‘Maklum Balas ke Hutan boleh menjadi ciri kelestarian yang bermanfaat bagi semua pihak, dan kami di Floor Land akan terus mengejar ciri kelestarian korporat yang baik seperti ini pada masa hadapan.’

Floor Land dengan sukacitanya melaporkan bahawa Ecologi adalah rakan penyelesaian iklim yang dipercayai Feefo.

Projek-projek ini adalah sebahagian daripada portfolio projek berimpak positif yang dibiayai oleh Ecologi. Semua projek ini dijalankan melalui rakan penyedia projek yang disahkan ketiga yang bekerja dengan masyarakat tempatan untuk memulihkan dan meremajakan lanskap.

Pengguna Yang Prihatin

Kini apabila gerakan tindakan iklim mendapat momentum, dan kita berada di tengah-tengah ledakan konsumerisme prihatin, Floor Land menyatakan platform ini boleh terlibat juga, dalam membantu mengurangkan krisis iklim, dan membimbing pengguna melalui perjalanan kelestarian mereka.

Floor Land menawarkan pelbagai pilihan lantai yang berpatutan dan moden, yang merupakan salah satu pilihan lantai paling moden dan ramah alam sekitar yang tersedia.

Menyediakan produk kelas atas daripada pemimpin pasaran seperti dan Floorify, pelanggan mempunyai pilihan lantai moden dan lestari yang baik.

Semakin banyak pemilik rumah mempertimbangkan kemungkinan memperbaharui rumah mereka, keutamaan mereka adalah pilihan yang lebih ramah alam sekitar.

Penyelesaian Lestari

Pilihan lestari lain di Floor Land ialah koleksi papan kayu terbina mereka. Menggunakan bahagian kayu yang jauh lebih kecil per papan berbanding kayu keras solid, ia mempunyai kesan lingkungan yang lebih kecil, lebih mudah dihasilkan, lebih mudah didapati, dan kurang mahal – tetapi masih menarik untuk dilihat.

Lantai kayu terbina dari adalah pilihan lantai yang indah, kukuh dan ramah alam sekitar yang lain. Ia boleh meningkatkan sebarang bilik dan boleh menambah kemegahan dan kehangatan – ia juga boleh meningkatkan nilai harta.

Memandangkan isu perubahan iklim dan alam sekitar sentiasa dipaparkan dalam berita, kedua-dua kediaman dan komersial memilih penyelesaian yang lebih etika dan ramah alam sekitar untuk pemulihan bangunan mereka, sesuatu yang Floor Land sangat sedar.

Masa Hadapan Yang Menggembirakan

Floor Land gembira bekerjasama dengan Feefo dan Ecologi sebagai sebahagian daripada projek kelestarian Maklum Balas untuk Hutan mereka.

juga menawarkan diskaun 5% kepada pelanggan apabila mereka membeli produk lantai dari laman web – cukup masukkan kod diskaun FL5PERCENT di kasir untuk menjimat hari ini!

ELKA ENGINEERED WOOD CARAMEL OAKQUICKSTEP CAPTURE LAMINATE BRUSHED OAK GREYQUICKSTEP CAPTURE LAMINATE NATURAL VARNISHED OAKQUICKSTEP CAPTURE LAMINATE WHITE PREMIUM OAK

Hubungan Media

Lucie Turner Freelance Consultant

Sumber :Floor Land Limited

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.