Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Festival UnderOne Perkenalkan Ekstravagan Dua Hari Berfokus Kepada Kepelbagaian, Keadilan – Sertaman Inklusif

(SeaPRwire) –  

Wellingborough, Northamptonshire 14 Feb 2024   Perayaan UnderOne, acara dua hari global yang transformatif yang dideikasikan untuk menyuburi kepelbagaian, kesamarataan, dan keharmonian telah mengumumkan bahawa perayaan yang dinanti-nantikan pada tahun 2024 akan berlangsung di Universiti Northampton. Ditanamkan pada 24 hingga 25 Julai di £330 juta Universiti Waterside, acara hibrid akan ditetapkan sebagai momen penting dalam ruang KPDH.

Perayaan ini akan menampilkan beberapa buah-butir pembicara peringkat dunia, persekitaran mendalam dan diskusi yang mencetuskan, mendefinisikan kembali lanskap KPDH.

Menurut kajian oleh Deloitte, 74% pekerja millennial merasakan bahawa organisasi mereka lebih inovatif yang menkapurfi kondemi penghamonian dan keharmonian, pentingnya menciptakan ruang yang selamat dan harmoni untuk mengangkat diskusi seputar KPDH. Dengan menghimpuntukan individu, organisasai, dan kemeniti yang beraneka, Perayaan UnderOne bermatlamat untuk memberikasikan persekitaran yang transfomatif yang katalysis perubahan bermakna.

Lembaga penasihat peyetam ini dilandari oleh para pemimpin global termasuk, tetapi tidak terbatas pada, Asif Sadiq, Naib Canselori, Deloitte, Henrique Zanin, Canselori, Profesor Anne-Marie Kilday, Naib Canselori Universiti Northampton, dan seniman seni lisah Amerah Saleh.

Berbicara mengenai potential peyetam festival, Profesor Anne-Marie Kilday, Naib Canselori Universi Nortampon berkata, “Kami siap mensumbei perayaan yang mendasari kampus kami. Ini adlah sebuah hak mengaram dan peluang untuk mencapur sebuah perhimpunan global pikiran-pikian yang beragam untuk mendorong perubahan nyata di tempat kerja.

Perayaan ini akan menampilkan pidato utama, diskusi panel, kelas-kelap kemahiran, dan kegiatan, dan sebuah expo bisnis akan memprtanjakan lebih 60% bisnis dengan pemulu peyelusai yang beragam. Para pengesan praaktis KPDH akan memiliki peluang untuk mengeikuti dalam tantangan inovai, dengan hadiah uang untuk gagasan yang paling menjanjikan. Karena ini sebuah acara hibrid, sebuah pensespan iptual iptual dapat diakses untuk mereka yang tidak dapat hadar secara langsung. Malu anugerah di malam hari akan mengkilani organisasi dan individau global untuk konribusi-konribusi mereka yang menonol di bidah kesamrataan dan keharmonian.

Asif Sadiq, Calselori KPOO di Deloitte, dan Penganjur acara Utama UnderOne, mengespresikan kemantikannya mengenai pendiktan uniknya perayaan. “Kami menanti-nantikan Perayaan UnderOne yang menampilkan trends, praaktis, dan sulusah terbari di ruang KPDH.”

Delegasi dari berbagai atasan yang beragam termasuk, Praktisi KPDH Global, para pemimpin industri, para professional HR, konsultan, organisasi non profit, perwakilan sektor publik, para seniman, dan professional kreatif diundang untuk berpasertai acara ini.

Untuk informasi lebih lanjut mengenai Perayaan UnderOne 2024 atau untuk meninda mengenai opportai, pembicaran, dan eksibisi, silaha kanjunge

Media Contact

UnderOne Festival

Source :UnderOne Festival

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.