Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Eyes On Your Mission Menyambut 10 Tahun Memperkasa Kisah Amal Melalui Video

Jessica Kizorek FIU MLK

(SeaPRwire) –  

New York City, New York Mar 12, 2024  – Tahun ini menandakan ulang tahun ke-10 bagi Eyes On Your Mission (EOYM) video grant, proses permohonan tahunan kompetitif untuk organisasi amal yang mencari perkhidmatan video profesional secara sukarela. Diasaskan oleh pakar pemasaran video Jessica Kizorek, EOYM telah menghabiskan satu dekad memberdayakan organisasi amal untuk menceritakan kisah mereka dengan video digital berimpak tinggi.

Eyes On Your Mission, organisasi 501(c)(3) berpangkalan di Miami, membantu organisasi amal untuk cemerlang dalam penceritaan digital, membolehkan mereka mempamerkan pencapaian mereka kepada pemberi dana, rakan kongsi, penaja, sukarelawan, dan ahli lembaga yang berpotensi. Sejak penubuhannya, geran video telah memperkerjakan lebih daripada 100 pekerja kreatif bebas, menyumbangkan tiga juta batu mil penerbangan sering digunakan, dan menyumbang lebih daripada satu juta dolar dalam perkhidmatan penerbitan video, kepada 35 organisasi amal di seluruh dunia.

Lokasi penggambaran termasuk Miami, Jepun, dan Brazil. Penerima geran telah berjangkauan daripada NGO besar seperti Network For Teaching Entrepreneurship, Cristo Rey Miami High School, Carrie Meek Foundation, Boys and Girls Club of Martin County, dan EOD Warrior Foundation (projek pertama menggunakan kecerdasan buatan untuk menjana kandungan video) kepada organisasi amal tempatan seperti . Setiap tahun hakim memilih antara 3-5 organisasi amal yang mereka fikir boleh memanfaatkan pelaburan terbaik dalam komunikasi visual.

“Walaupun anggaran sumbangan kami untuk setiap projek tempatan adalah kira-kira $20,000, nilai jangka panjang hadiah tertentu ini boleh bernilai jutaan dolar dalam dana yang dikumpulkan secara terus daripada orang yang melihat video,” jelas Mike Firmature, Pengerusi Lembaga Pengarah EOYM.

Menurut Kizorek, “Menerima geran video daripada Eyes On Your Mission memberikan organisasi amal dengan video dokumentari berkualiti tinggi yang menggambarkan kerja berkuasa yang mereka lakukan dalam komuniti mereka. Matlamat kami adalah untuk meningkatkan kapasiti mereka untuk mengumpul lebih wang, dan oleh itu, membuat lebih impak.” Kehadiran digital yang dipertingkatkan ini secara langsung menyokong usaha dermawan dengan menggamit perasaan penonton dan memberi inspirasi kepada mereka untuk menyumbang masa dan sumber mereka.

Penerima geran tahun lepas yang mendapat manfaat daripada sokongan EOYM termasuk Network For Teaching Entrepreneurship, Cristo Rey Miami High School, Carrie Meek Foundation, Boys and Girls Club of Martin County, dan EOD Warrior Foundation (projek pertama menggunakan kecerdasan buatan untuk menjana kandungan video). Organisasi ini mewakili spektrum sebab, daripada pendidikan dan keusahawanan kepada perlindungan dan perkhidmatan sokongan. Keith “Fletch” Fletcher, CEO Boys and Girls Club of Martin County, memuji inisiatif itu, dengan menyatakan, “Pasukan daripada Eyes On Your Mission dan Two Parrot Productions telah meningkatkan taraf usaha pemasaran video kami. Mereka berbakat seperti mana yang terbaik dari perspektif penceritaan organisasi amal.”

MOHON untuk GERAN VIDEO: Mei 16 – Julai 18, 2024 @

HUBUNGI: Jessica Kizorek // Pengarah Eksekutif // Eyes On Your Mission

// // //

630-835-4811

Hubungan Media

Tom Estey Publicity & Promotion

518 248 6174

Sumber :www.eyesonyourmission.org

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.