Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Exclusive Markets: Perdagangan dan Menang Range Rover Sport Bernilai $ 130,000!

Exclusive Markets  Win Range Rover Contest

(SeaPRwire) –   Exclusive Markets komited untuk memberdayakan pedagang dan memberikan peluang kepada mereka untuk berjaya.

Mahe, Victoria 11 Mei 2024  – Menang Range Rover mewakili komitmen ini dengan menawarkan pedagang peluang untuk menilai strategi mereka dan bersaing untuk Range Rover Sport baru dengan mencapai peratusan keuntungan tertinggi.

Menang Range Rover menyajikan peluang istimewa kepada pedagang untuk menunjukkan kepakaran mereka dan bersaing dengan pedagang lain dalam persekitaran dinamik. Esensi persaingan terletak pada mencapai peratusan keuntungan tertinggi untuk menjamin kedudukan teratas. Persaingan ini menawarkan peserta peluang untuk mempamerkan kepakaran mereka dan berpotensi untuk memenangi Range Rover.

Menang Range Rover meluaskan jemputannya kepada pedagang dari semua tahap kemahiran, daripada profesional berpengalaman hingga peserta baru dalam dunia perdagangan. Peserta akan memanfaatkan peluang untuk mempamerkan kecekapan mereka dalam menavigasi pasaran kewangan. Para peserta teratas akan ditekankan pada papan pemeringkatan langsung.

Ciri-ciri persaingan adalah:

Tempoh Persaingan: Dari tengah malam pada 1 Mei 2024 hingga tengah malam pada 31 Julai 2024 (EET).

Hadiah: Range Rover Sport*.

Kriteria Pemenang: Ditentukan oleh peratusan keuntungan tertinggi yang dicapai.

Jenis Akaun: Jenis Akaun Standard, Standard Plus dan Exclusive.

Kelayakan: Terbuka kepada klien baru dan sedia ada.

Untuk pertanyaan atau maklumat lanjut mengenai persaingan, sila lawati laman web rasmi Menang Range Rover –

*Syarat & Terma Terpakai

Tentang Exclusive Markets

Exclusive Markets komited untuk menyediakan pedagang dengan platform yang kukuh, selamat dan telus untuk melabur dalam pelbagai instrumen kewangan. Dengan fokus kepada teknologi terkini dan memegang ISO/IEC 27001:2013 Sijil oleh MSCEB, Exclusive Markets menawarkan pedagang platform canggih yang mengintegrasikan ciri-ciri terkini dengan antaramuka ramah pengguna.

Pedagang boleh mengakses pelbagai instrumen perdagangan termasuk saham CFD, komoditi, forex dan logam spot. Pasukan pakar syarikat komited untuk memenuhi keperluan berubah kliennya dengan terus memperluaskan julat produk dan perkhidmatannya, membolehkan pedagang melabur mengikut pilihan mereka.

Amaran Risiko: Perdagangan melibatkan risiko.

Hubungan Media

Exclusive Markets Ltd

Sumber :Exclusive Markets

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.