Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Evince Development Menandatangani MoU Bersejarah untuk Pelaburan 100 Cr. untuk Mendorong Pertumbuhan Sektor IT/ITES di Gujarat

Evince Dev Signs 100 Cr Investment MoU for Gujarat IT ITES Sector Growth

(SeaPRwire) –  

Ahmedabad, Gujarat Jan 11, 2024  – , pemain kunci dalam sektor Teknologi Maklumat (IT) dan Perkhidmatan Teknologi Maklumat (ITES), dengan bangganya mengumumkan pengesahan Memorandum Persefahaman (MoU) dengan kerajaan Vibrant Gujarat. Perkongsian ini melambangkan pelaburan besar sebanyak INR 100 crore untuk mempercepatkan pertumbuhan sektor IT/ITES di Gujarat selari dengan dasar IT/ITES yang kukuh di negeri itu.

Memacu Pertumbuhan dengan Pelaburan Strategik:

Komitmen INR 100 crore Evince Development secara langsung berkaitan dengan “Peluasan Evince Development“, mengukuhkan visi kerajaan untuk ekosistem teknologi yang gemilang di Gujarat. Rancangan peluasan Evince bertujuan untuk mewujudkan lebih daripada 450+ peluang pekerjaan IT/ITES berkemahiran tinggi dalam tempoh lima tahun, mempercepatkan pertumbuhan ekonomi dan mempelopori kemajuan teknologi.

Lebih Daripada Angka, Komitmen Ekosistem:

“Pelaburan kami bukan sahaja tentang angka; ia tentang membudayakan masa depan di mana bakat tempatan cemerlang di pentas global,” kata Ketua Eksekutif Evince Development, Maulik Pandya.

MoU ini menekankan dedikasi Evince yang tidak berbelah bagi kemajuan Gujarat, meliputi:

  • Infrastruktur Terkini: Menubuhkan surga teknologi yang menawarkan kemudahan termaju untuk proses digitalisasi, , dan penciptaan laman web.
  • Ekspansi Global: Menempatkan Evince Development sebagai pemain global dengan rancangan ekspansi merentasi Amerika Utara dan Eropah.
  • Pasaran Asia: Membuka pejabat pembangunan baru di Asia, memupuk kerjasama antarabangsa dan jangkauan pasaran.
  • Tumpuan R&D: Mendorong inovasi berterusan melalui inisiatif penyelidikan dan pembangunan yang komited, memastikan penyelesaian digital paling maju.
  • Penyertaan Dalam Acara Teknologi Eropah, Arab Saudi, dan Amerika Utara: Meningkatkan kebolehlihatan global dan peluang rangkaian dengan secara aktif menyertai dan menaja acara teknologi utama.
  • Sokongan Startup Tempatan: Secara aktif memberi panduan dan menyokong startup tempatan, membudayakan ekosistem keusahawanan yang kukuh.
  • Kelestarian & Tanggungjawab Sosial Korporat: Menempatkan keutamaan amalan mesra alam, menerima kepelbagaian, dan terlibat secara aktif dengan masyarakat.

Membentuk Masa Depan Berketechnologian:

Pelaburan monumental ini melambangkan komitmen Evince Development yang tidak berbelah bagi masa depan Gujarat. Dengan bekerjasama dengan kerajaan, masyarakat tempatan, dan kumpulan bakat yang dinamik di negeri itu, Evince Development merangka masa depan di mana sektor IT/ITES Gujarat bersinar cerah di pentas global. Sertai kami dalam perjalanan untuk mentransformasikan Gujarat menjadi kuasa teknologi!

Media Contact

Ila Bandhiya

+1 (315) 715-8494

387 Park Avenue South, 5th Floor, New York City, USA

Sumber :Evince Development

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.