Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

ESI Mengumumkan Melanie Villeneuve sebagai Penerima Biasiswa Perlindungan Eksekutif

esi scholarship press release

(SeaPRwire) –  

Grand Junction, Colorado Apr 22, 2024  – Executive Security International (ESI) dengan bangganya mengumumkan Melanie Villeneuve sebagai penerima Biasiswa Perlindungan Eksekutif. Biasiswa ini merupakan bukti komitmen berterusan ESI untuk memajukan keragaman dan inklusi dalam industri perlindungan dengan menyediakan peluang biasiswa penuh kepada pelajar perempuan.

Melanie Villeneuve, yang dipilih dari kalangan calon yang luar biasa, mewujudkan kualiti kecemerlangan, dedikasi, dan semangat untuk bidang perlindungan eksekutif. Sebagai penerima biasiswa, Melanie akan mendapat peluang menjalani latihan menyeluruh di ESI, melengkapkan beliau dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk cemerlang dalam dunia perlindungan eksekutif yang dinamik dan menuntut. Bethany Duggan, Naib Presiden Kanan di ESI, menyatakan semangatnya dengan berkata, “ESI gembira menganugerahkan Biasiswa Perlindungan Eksekutif kepada Melanie Villeneuve. Wawasan kami adalah untuk membawa lebih ramai wanita ke dalam industri perlindungan, dan semangat serta ketekunan Melanie membuat beliau sebagai duta yang sesuai untuk inisiatif ini.”

Komitmen ESI untuk memajukan keragaman jantina dalam perlindungan eksekutif mencerminkan dedikasinya untuk membentuk masa depan industri. Dengan menawarkan biasiswa kepada pelajar perempuan, ESI bertujuan memecahkan halangan dan mencipta peluang bagi wanita untuk gemilang dalam bidang yang secara tradisinya didominasi lelaki. “Sebagai Naib Presiden Eksekutif Security International dan seorang wanita dalam industri yang didominasi lelaki, saya memahami secara pertama tangan pentingnya keragaman dalam bidang perlindungan eksekutif,” tambah Bethany Duggan. “Kami mengakui bahawa wanita membawa perspektif, kemahiran dan kekuatan yang unik ke industri, menjadikannya perlu untuk membangunkan persekitaran yang lebih inklusif. Kami percaya dedikasi dan bakat Melanie akan berfungsi sebagai inspirasi bagi wanita lain untuk mengejar kerjaya dalam perlindungan eksekutif, memberikan sumbangan kepada pertumbuhan dan kejayaan berterusan bidang kami.”

Tentang Executive Security International (ESI): Executive Security International (ESI) merupakan pembekal latihan perlindungan eksekutif terkemuka, selama 40 tahun ESI telah mempersiapkan individu untuk kerjaya berjaya dalam industri keselamatan perlindungan. Dengan fokus kepada kecemerlangan, integriti dan profesionalisme, ESI menawarkan program latihan menyeluruh yang direka untuk melengkapi pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan diperlukan untuk cemerlang dalam bidang perlindungan eksekutif yang dinamik.

Media Contact

Executive Security International

800-874-0888

743 Horizon Court Suite 200A, Grand Junction, CO, 81506 USA

Sumber :Executive Security International

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.