Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Eric North, Lebih Dikenali sebagai “The Happiness Warrior”, Menawarkan 7 Langkah Penting untuk Mencapai Kebahagiaan

THW Logo

(SeaPRwire) –   Penulis, Penceramah, Jurulatih Hidup dan Penyokong Terkenal Mencari Kebahagiaan Untuk Semua

Bandar Raya New York, New York 21 Mac 2024  – Kebahagiaan dianggap berlebihan oleh ramai orang kerana mereka tidak cuba mencapai perasaan itu melalui perjalanan hidup mereka. Sebagai “Warrior Kebahagiaan”, jurulatih hidup dan penulis Eric North mengetahui kepentingan kebahagiaan dalam kehidupan setiap individu dan kini, beliau menawarkan semua prinsip dan amalan yang boleh membantu mencapai itu. Walaupun kebahagiaan bersifat sementara, seseorang boleh mencari kebahagiaan yang kekal dan melihat yang baik dalam segala-galanya walaupun pada masa-masa sukar dalam kehidupan. Kebahagiaan memberi daya upaya dan ia menawarkan keyakinan untuk terus maju dalam kehidupan. Oleh itu, setiap orang layak dan memerlukan untuk bahagia untuk hidup sihat dengan kesejahteraan.

Perubahan adalah tidak dapat dielakkan dan berterusan tetapi apabila seseorang menyedari perubahan akan datang, ia mencipta perasaan yang membuat manusia berhenti dan bertanya-tanya. Ia adalah masa apabila seseorang mula mempersoalkan diri sendiri untuk mencari jawapan kepada kehidupan. Boleh berlaku perubahan minda dan gaya hidup di mana seseorang akhirnya dewasa, mencipta pertanggungjawaban, dan mengumpul kebijaksanaan. Setiap manusia memerlukan sedikit masa berhenti seketika untuk melambatkan dan mempertimbangkan apa yang mereka mahu dalam kehidupan mereka. Kebanyakan individu mahu mengawal diri mereka sendiri dan mencipta minda yang membuat kehidupan mereka lebih bahagia. Walau bagaimanapun, kebahagiaan dan perasaan pemenuhan yang lebih besar tidak datang semalaman. Ia mengambil masa yang lama hanya untuk menyedari bahawa kebahagiaan dicipta dan diarahkan sendiri. Setiap laluan yang dipilih dalam kehidupan mempunyai kemuliaannya, halangan, dan kesukaran yang tidak dijangka.

Eric percaya bahawa laluan yang betul ialah yang mana manusia boleh rasa roh dan getaran mereka naik. Ia membantu untuk bersatu dengan tenaga universal dan berfungsi sebagai daya panduan yang membantu untuk terus maju dalam kehidupan. Kebijaksanaan dan kejelasan hanya boleh dicapai apabila gaya hidup selari dengan kebenaran diri seseorang dan nilai-nilai asas kehidupan. Amalan integriti dan kebiasaan sihat yang lain boleh membantu untuk hidup bahagia. Walau bagaimanapun, ia memerlukan seseorang untuk mengikuti tujuh amalan yang boleh membantu seseorang selarikan matlamat mencapai kebahagiaan dan secara beransur-ansur mencapainya. Menurut “Warrior Kebahagiaan”, menangguhkan pemberian balasan adalah cara untuk mencipta tujuan dan momentum yang lebih besar dalam kehidupan manusia. Ini adalah langkah pertama yang perlu diikuti untuk mencari nilai sebenar kehidupan dan menghapuskan naratif negatif seperti pemilikan boleh mencipta hormat dan kagum. Daripada mempamerkan diri, seseorang perlu jujur terhadap tindakannya.

Kedua, seseorang perlu belajar memecah kitaran penangguhan. Mungkin mudah tetapi ramai orang masih berjuang untuk mengelaknya. Daripada terlalu banyak menghabiskan masa membuat janji kosong dan mengelak soalan sukar, idea adalah untuk mencari lebih banyak kemahiran dalam mencari penyelesaian yang membuat tugas lebih mudah. Ia lebih mudah bagi seseorang untuk mencipta kitaran kesengsaraan dan penyesalan yang tidak sihat. Walau bagaimanapun, perasaan negatif yang dicipta sendiri menjadikan mustahil untuk mencipta momentum. Eric percaya, membenarkan diri sendiri untuk berkata tidak adalah salah satu tindakan penuh kasih sayang yang paling membebaskan yang ketiga amalan manusia perlu pelajari. Ia adalah permulaan membuat pilihan yang lebih baik dan menggunakan masa berharga dengan niat dan tujuan yang lebih besar. Amalan keempat adalah mengutamakan tidur dan kesihatan amnya. Walaupun ia boleh kedengaran sangat asas kepada ramai orang, ia membantu mencipta gaya hidup yang lebih sihat dan holistik. Tidur yang baik, makanan, dan hormon semula jadi membantu mengekalkan sinkronisasi minda dan badan. Ia penting untuk kesejahteraan mental dan fizikal.

Eric memahami bagaimana takut boleh menjadi halangan dalam kehidupan ramai orang jadi, beliau menasihati memecahkan takut dan mempunyai afirmasi harian sebagai amalan kelima. Setiap orang perlu memahami hakikat bahawa kehidupan bermula apabila seseorang memutuskan untuk keluar dari zon selesa mereka. Eric menerangkan Konsistensi sebagai amalan keenam yang penting untuk mencapai matlamat. Kuasa konsistensi dan disiplin diri adalah besar dalam kehidupan setiap manusia dan konsistensi adalah kunci untuk melonggarkan takdir. Akhirnya, Eric meminta semua orang untuk mencari kejelasan dan perspektif dalam segala-galanya yang membantu pertumbuhan dengan masa. Kejelasan membawa kematangan dan kematangan membawa kebijaksanaan yang membantu memahami kasih sayang, daya tahan, dan empati. Oleh itu, kejelasan boleh membantu hidup dalam keadaan autentik dan penyempurnaan diri.

Sebagai “Warrior Kebahagiaan”, Eric tahu bahawa rahsia kehidupan adalah sedikit dan kebanyakannya tertanam dalam kesadaran dan tingkah laku manusia. Daripada menyakiti dengan tingkah laku pemusnahan diri; seseorang sentiasa boleh mencari laluan yang betul dengan mengikuti amalan ini dan percaya kepada diri mereka. Beliau percaya kehidupan adalah permainan dan kebahagiaan bergantung kepada cara orang memainkannya. Ikuti tujuh kebiasaan kebahagiaan ini dan anda akan mempunyai kehidupan baru! Mereka yang berminat untuk mendapatkan bimbingan Eric North, lawati .

Media Contact

Tom Estey Publicity & Promotion

518 248 6174

Sumber :Tom Estey Publicity & Promotion

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.