Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Eric North Kongsi Pandangannya Tentang Kematangan sebagai “Pejuang Kebahagiaan”

6AD020B1 F846 4C54 8961 9D1C60A7929F

(SeaPRwire) –  

Bandar Raya New York, New York 9 Mei 2024  – Kedewasaan adalah sesuatu yang boleh membawa perubahan organik dalam seseorang dengan pemahaman yang lebih baik tentang kehidupan dan Pelatih Kehidupan Eric North telah berkongsi pandangannya tentang ini. Beliau percaya perubahan organik itu terikat untuk datang dan manusia perlu menyalurkan seperti mana-mana haiwan yang hidup di planet ini. Beliau membawa rujukan kepada Robin dan menerangkan seni untuk terus hidup yang terdapat dalam setiap makhluk hidup. The Happiness Warrior tahu bagaimana untuk memperbaiki jalan untuk kehidupan yang membantu untuk mencari kebahagiaan abadi dan untuk mendapati bahawa kedewasaan adalah penting.

Eric menyedari bahawa setiap tahun pasangan Robin membina sarang di bawah tingkap serambi rumah di sebelah. Ia adalah tempat yang selamat, luar pandangan dari pemangsa dan dilindungi dari ribut musim bunga yang kuat. Burung-burung bekerja sebagai pasukan di mana satu memburu manakala yang lain berdiri di pinggiran. Mereka mengumpulkan ranting dan jerami dan mencipta sarang baru dengan lumpur. Ia menunjukkan pencapaian luar biasa dan elegan dalam kesederhanaan yang canggih. Anak-anak mereka sentiasa lapar dan menjerit untuk makanan lebih banyak sebaik sahaja ibu mereka terbang mencari makanan lagi supaya anak-anak mereka akan tumbuh besar dan kuat. Lingkaran kehidupan dipersonifikasikan dalam sifat kedewasaan dan kedisiplinan ibu bapa dalam menjaga anak-anak mereka yang rapuh.

Semua masa, anak-anak mereka semakin kuat, dan jeritan mereka menjadi lebih kuat. Sentiasa lapar dan menjerit untuk lebih banyak. Bersemangat untuk meninggalkan dan terbang sendiri. Untuk menjadi dewasa dan memburu cacing dan kenikmatan bumi yang lain. Mereka tergesa-gesa untuk meninggalkan dan terbang sendiri. Diprogramkan secara genetik untuk mengetahui bahawa kemandirian bergantung pada kawalan sayap baru mereka dan penyangkalan graviti. Sekali mereka meninggalkan sendiri dan mula hidup di tempat kebebasan mutlak. Tidak kembali dan hanya memandang ke hadapan. Jalan cepat ke kedewasaan dan penyelarasan dan harmoni kebijaksanaan yang diwarisi. Eric percaya bahawa dorongan semula jadi ini hadir dalam makhluk hidup dan manusia boleh mencapainya juga. Inilah cara manusia seharusnya belajar dan hidup tanpa beban halangan yang dicipta sendiri. Ia menawarkan iman, keyakinan, dan kegilaan kebebasan yang sesiapa sahaja boleh mencapai apa sahaja dengan usaha sebenar dan manifestasi yang benar.

Semua orang tahu betapa sukarnya menjadi orang dewasa dan ia hanya boleh dicapai dengan nilai diri. Eric berkata bahawa ia memerlukan keupayaan untuk mencintai dan menghormati diri sendiri tanpa perlu kelulusan orang lain. Dia juga menunjukkan tanda-tanda yang mencerminkan kedewasaan sebenar terlepas dari umur. Dalam dunia yang sering melawan logik dan tanggungjawab, banyak orang egois, kasar, dan merendahkan. Walaupun banyak orang perlu tumbuh dewasa, jalan datangnya dari berusaha terus-menerus untuk memperbaiki diri dengan idea penerimaan diri yang melampaui perasaan takut dan keraguan diri. Daripada berasa kasihan terhadap tindakan mereka, manusia mesti berusaha untuk lebih baik dengan kepercayaan diri yang tidak terhingga. Sebaliknya daripada rasa kasihan terhadap tindakan mereka, manusia mesti berusaha untuk lebih baik dengan kepercayaan diri yang tidak terhingga. Seseorang mestilah memahami bahawa ini adalah kisah sendiri dan seseorang boleh menulisnya sendiri.

Menjadi “The Happiness Warrior”, Eric North telah berkongsi koleksi tingkah laku dewasa yang boleh membuat seseorang benar-benar bahagia. Beliau percaya bahawa Kedewasaan adalah proses penemuan diri dan pendedahan, mindset introspektif yang membenarkan membuat keputusan yang sepadan dengan nilai teras dan mengekalkan integriti tidak tergoyahkan. Ia membantu untuk menanamkan cara hidup yang terus menunjukkan jalan kepada lebih banyak keamanan dalam dan kebahagiaan. Orang-orang mesti menjadi pejuang yang berjuang untuk kehidupan dan kebahagiaan mereka sendiri. Menurut Eric, beberapa tingkah laku dewasa adalah organik dan beberapa yang lain boleh diperoleh kemudian dalam kehidupan dengan pemahaman yang lebih baik.

Eric berkata bahawa tindakan berbicara lebih kuat daripada perkataan dalam setiap aspek kehidupan dan jadi, seseorang mesti berada di bawah kawalan emosi sendiri. Tidak bertindak balas apabila dihadapi cabaran dan perubahan yang cepat juga tanda kedewasaan yang membantu untuk menangani masa-masa sukar. Orang dewasa mempunyai set nilai dan moral teras yang jelas yang perlu dipertahankan dalam setiap situasi. Mengetahui bahawa kehidupan mempunyai tujuan dan bekerja keras ke arah matlamat, adalah tingkah laku lain yang dihitung. Seseorang perlu berfikiran terbuka untuk mengalami dinamik dunia. Jika kehidupan adalah perjalanan maka seseorang perlu belajar di sepanjang jalan. Ia juga penting untuk memaafkan diri sendiri, lebih menerima, dan melayani semua manusia dengan sama rata. Pembetulan juga salah satu kebajikan terbesar kedewasaan.

Penulis, Pelatih Kehidupan, dan “The Happiness Warrior”, Eric North mempunyai satu misi untuk menunjukkan orang-orang jalan sebenar kepada kebahagiaan kerana beliau percaya setiap orang layak mendapatkannya. Beliau menawarkan kebijaksanaan, amalan, dan panduan yang sesuai untuk semua orang yang memerlukan bantuan. Lawati untuk mengetahui lebih lanjut.

Media Contact

Tom Estey Publicity & Promotion

518 248 6174

Sumber :Tom Estey Publicity & Promotion

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.