Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Eric North, aka ‘The Happiness Warrior’ kembali dengan Pelajaran tentang Mengambil Kawalan Keatas Kehidupan Kita

fc922b49 59c3 4639 87be e49a871a7913

(SeaPRwire) –  

New York City, New York Apr 25, 2024  – Penulis dan jurulatih kehidupan Eric North berusaha untuk menunjukkan jalan mencapai kebahagiaan abadi dalam kehidupan, sebab itulah dia juga dihormati sebagai ‘The Happiness Warrior’. Menjadi pejuang yang memperjuangkan kebahagiaan, Eric percaya bahawa semua manusia mempunyai nilai dan tujuan bersama-sama hak untuk wujud dan mengalami kebahagiaan. Setiap manusia mempunyai hasrat untuk hidup kehidupan seperti yang mereka bayangkan. Manusia mahu menunjukkan kepada dunia apa yang mereka boleh lakukan dengan perasaan tertentu bahawa bahagian terbaik kehidupan mahu diungkapkan. Walaupun kebanyakan orang berjuang untuk mendapat kawalan ke atas kehidupan mereka sendiri, mengambil kawalan ke atas kehidupan mereka sendiri adalah mungkin dengan mindset, sikap, dan amalan yang berkesan. Menjadi pejuang kebahagiaan, Eric berkongsi kebijaksanaannya dan memberi nasihat untuk membantu setiap individu.

Menurut Eric, setiap manusia harus percaya bahawa mereka boleh mencipta hormat diri dan momentum yang lebih besar dengan menangani kebenaran dan keyakinan dalaman. Dia percaya bahawa ada sisi lain kepada kehidupan di mana seseorang boleh mengambil kawalan kehidupan mereka dan mencipta takdir mereka sendiri. Dengan kejelasan dan keyakinan, seseorang boleh memilih untuk hidup dalam mindset yang lebih bermakna dan bahagia. Kuasa pemikiran dan minda yang bebas boleh membantu memecahkan keangkuhan kehidupan dan hidup dalam kebenaran dan niat. Ramai orang menghabiskan hidup mereka mengejar impian mereka tanpa menyedari berapa banyak usaha dan disiplin diri yang diperlukan untuk mencapai kejayaan dan pencapaian sebenar. Pesanan dan isyarat mungkin samar-samar, tetapi matlamat keseluruhan jelas kepada kebanyakan orang. Kuasa-kuasa untuk mencari kawalan minda adalah meluas dalam skop dan keupayaan untuk menyekat perspektif seseorang dan mencuri kebahagiaan. The Happiness Warrior mendedahkan bahawa ia adalah sistem yang merbahaya yang telah wujud selama-lamanya untuk membahagikan dan menakluk dan mencuri kebahagiaan manusia melalui malu dan kawalan.

Orang yang secara beransur-ansur melepaskan kawalan dan menurut kehendak dan tujuan orang lain lebih cenderung menghadapi kehilangan autonomi dan keupayaan berfikir secara bebas yang tidak terbayangkan. Pengabaian tanggungjawab peribadi dan pembunuh mimpi dan kebahagiaan. Eric juga percaya bahawa kehidupan adalah apa yang anda buat daripadanya dan ia memerlukan pemenuhan dan kebahagiaan yang lebih besar untuk memeluk kehidupan ini. Keupayaan berfikir secara bebas dan menggunakan perkataan dengan hormat dan diplomasi adalah pilihan yang hebat. Seseorang harus menanamkan kepercayaan yang tidak tergoyahkan bahawa manusia layak lebih untuk kehidupan mereka. Penyesuaian mindset baru ini membantu memeluk penemuan diri dan kemandirian diri di mana ketangkasan memerintah dan kebenaran berkuasa. Ia sangat malang bahawa masyarakat adalah tempat di mana malu dan kejijikan dilontarkan kepada sesiapa sahaja yang berfikir atau bertindak di luar kebenaran atau keaslian. Akibatnya, ramai orang sentiasa merasa tidak selesa dan tidak mempercayai perkataan kosong mereka, ketakutan penemuan untuk berbeza sentiasa hadir. Menurut Eric, dinding dalaman yang besar dan pertahanan diperlukan untuk terus hidup dalam dunia ini yang kejam. Terlalu banyak mengambil kira apa yang orang lain fikir atau anggap boleh menyebabkan seseorang kehilangan kawalan ke atas diri sendiri.

Eric telah menjelajahi dunia, dirinya sendiri, dan emosi yang berbeza dalam kehidupan yang menjadikannya begitu membantu dan baik. Dia berkata bahawa seseorang tidak boleh membenarkan fikiran dan jangkaan orang lain mempengaruhi kebiasaan dan tindakan mereka. The Happiness Warrior sendiri telah melalui bahagian adil pergolakan dengan siri naik turun dalam kehidupan. Walau bagaimanapun, akhirnya dia mendapat jalan dengan kejujuran kepada diri sendiri. Masa adalah agen penyembuhan yang luar biasa dan Eric percaya ia boleh menyembuhkan segala-galanya. Untuk membantu individu dengan kebahagiaan, Eric telah menyediakan sebilangan amalan yang boleh membantu sesiapa sahaja. Ia bermula dengan mengenal pasti dan menginternalisasikan satu set nilai inti peribadi. Memiliki sistem kepercayaan inti boleh membantu mencapai penonton dengan cepat. Demikian juga, motivasi dalaman dan luaran perlu dipastikan untuk menentukan impak.

Cipta visi kejayaan dan biarkan ‘ketakutan tidak nyata’ pergi. Seseorang juga perlu menghapuskan kepercayaan terhad dan ucapan negatif diri. Ia juga penting untuk mencari keseimbangan antara tanggungjawab dan pemahaman. Eric menganggap “Cabaran sebagai pelajaran dan berkat”. Kuantiti dan kebolehadaptasian membawa manusia sebenar dalam setiap orang. Artikulasi perkataan anda dengan teliti untuk memperoleh lebih banyak perhatian atau lebih banyak pembaca akan melewatkan kandungan anda. Pastikan untuk memahami dan menangani (rangsangan emosi dan tindak balas). Seni hidup bukanlah sains roket dan semua orang boleh belajar dengannya dengan konsistensi. Eric juga menekankan pentingnya rehat, bermain, atau senaman yang membantu badan pulih secara fizikal dan mental.

Dalam zaman digital kemurungan ini, setiap orang memerlukan jurulatih kehidupan dan penulis seperti ‘The Happiness Warrior’ yang boleh membantu menanamkan amalan bantuan diri dalam kehidupan setiap individu. Temui makna baru dan pemilikan lengkap kehidupan dengan Eric North. Temui beliau di .

Media Contact

Tom Estey Publicity & Promotion

518 248 6174

Sumber :Tom Estey Publicity & Promotion

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.