Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Ecuador Meraikan Tahun Baru dengan Ramuan Berkuasa Berasaskan Tumbuhan

(SeaPRwire) –   Bulan Baru dengan Bahan-Bahan Tumbuhan Berdaya Kuat Siap untuk Pasaran Global

Clifton, New Jersey Jan 4, 2024  – , pembekal bahan semula jadi yang terkemuka, gembira mengumumkan diskaun eksklusif sepanjang bulan Januari, menyambut Tahun Baru dengan penawaran baharu.

Ketika kita menyambut Tahun Baru, fokus kita tertumpu kepada Serbuk Aloe Vera–diekstrak dengan teliti untuk kualitinya. Penuh dengan vitamin penting seperti A, B12, dan C, dan mineral vital termasuk zink dan tembaga, ekstrak botani ini melepasi aplikasi biasa. Ia memainkan peranan penting dalam industri makanan, kosmetik, dan minuman, menyumbang kepada formula produk dan aplikasi perubatan yang berbeza.

Memperkenalkan pilihan eksklusif untuk bulan baharu, Ecuadorian Rainforest mendedahkan koleksi pelbagai menampilkan Serbuk Akar Licorice, Serbuk Butcher’s Broom, Serbuk Gum Acacia, dan Serbuk Astragalus. Setiap bahan mempunyai profil dan aplikasi pelbagai, disesuaikan untuk memenuhi keperluan pelbagai industri. Terokai julat yang luas, dengan tambahan banyak lagi tersedia di laman web kami.

Selama 20 tahun, Ecuadorian Rainforest telah menggabungkan kawalan kualiti yang ketat dengan amalan pengumpulan sumber secara lestari. Ditubuhkan pada tahun 1997 oleh Marlene Siegel, syarikat ini dengan bangganya menawarkan lebih 1,000 bahan pelbagai. Berkomitmen untuk memelihara standard kualiti tinggi, setiap produk melepasi jangkaan, mewujudkan keunggulan.

Pautan Luar:

Media Contact

Ecuadorian Rainforest

(973) 759-2002

222 Getty Ave. Clifton, NJ 07011

Sumber :Ecuadorian Rainforest

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.