Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Drain Doctor Plumbing – Rooter Services Menawarkan Potongan $25 Untuk Sebarang Perkhidmatan Pembersihan Saliran di Covina, CA!

(SeaPRwire) –  

Covina, California 1 Mei 2024 – Drain Doctor Plumbing & Rooter Services, syarikat pembaikan paip terkemuka di Covina, CA, dan kawasan sekitarnya, gembira mengumumkan tawaran khas RM25 OFF untuk mana-mana perkhidmatan pembaikan paip bagi pelanggan di Covina, CA.

Ditubuhkan pada 1996, Drain Doctor Plumbing & Rooter adalah perniagaan keluarga yang dipercayai dan dijalankan yang komited untuk menyediakan perkhidmatan dan pembaikan paip berkualiti tinggi kepada penduduk dan perniagaan di Los Angeles dan San Bernardino Counties.

“Di Drain Doctor Plumbing & Rooter, kami mengambil kebanggaan dalam komitmen kami untuk menyediakan penyelesaian paip yang cemerlang disesuaikan dengan keperluan pelanggan kami,” kata Joe Castro – Pemilik Drain Doctor Plumbing & Rooter. “Dengan pasukan pakar kami yang terlatih dan berpengalaman, kami memastikan perkhidmatan yang cepat dan boleh dipercayai, disokong oleh dedikasi kami terhadap kepuasan pelanggan.”

Drain Doctor Plumbing & Rooter menawarkan pelbagai perkhidmatan paip, termasuk kecemasan paip, pembersihan paip, hidro jetting, pemeriksaan kamera paip saliran, pembaikan paip saliran tanpa pemotongan, pembaikan tangki air panas, dan lain-lain. Sama ada ia pembaikan kecil atau pemasangan besar, pasukan pakar di Drain Doctor Plumbing & Rooter dilengkapi untuk menangani sebarang masalah paip dengan kecekapan dan ketepatan.

Untuk menikmati tawaran terhad ini dan menjadualkan perkhidmatan paip anda di Covina, CA, dan kawasan berhampiran, hubungi Drain Doctor Plumbing & Rooter di 909-468-2147 atau lawati . Jangan lepaskan peluang untuk menjimatkan RM25 untuk perkhidmatan paip anda yang akan datang!

Mengenai Drain Doctor Plumbing & Rooter: Drain Doctor Plumbing & Rooter ialah syarikat pembaikan paip yang dimiliki dan dijalankan keluarga berpangkalan di Covina, CA, menyediakan perkhidmatan kepada pelanggan di Los Angeles dan San Bernardino Counties sejak 1996. Dengan komitmen kecemerlangan dan kepuasan pelanggan, Drain Doctor Plumbing & Rooter menawarkan pelbagai perkhidmatan paip, termasuk kecemasan paip, pembersihan paip, pembaikan paip saliran, pemasangan tangki air panas, dan lain-lain.

Media Contact

Drain Doctor Plumbing & Rooter Services

9094682147

527 N Azusa Ave #354

Sumber :Drain Doctor Plumbing & Rooter Services

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.