Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Dr. Narine Cazazian telah dinamakan “Doktor Pergigian Pilihan Pesakit Tahun Ini”

Patient Preferred Dentist Narine Cazazian DMD

(SeaPRwire) –   Bayside Family Dentistry’s “Dr. Caz” Dinamakan Doktor Gigi Tahun 2024

Boca Raton, Florida 10 Mei 2024 – Dr. Narine Cazazian, D.M.D – telah dinamakan “Doktor Gigi Pilihan Pesakit Tahun 2024” mewakili negeri New York untuk 2024.

Doktor Pergigian Umum di Bayside Family Dentistry, Dr. Narine Cazazian mesra dipanggil “Dr. Caz” oleh pesakitnya yang memberi lima bintang untuk kepakarannya dan kasih sayang. “Dia sangat profesional dan prihatin,” baca ulasan pesakit lima bintang. “Dr. Caz memberiku masa untuk memeriksa semua gigiku, dengan sabar menerangkan semua butiran rawatan yang saya perlukan menerima, dan memberikan saya semua pilihan dan alternatif. Saya tidak pernah merasa didorong dan ini kali pertama saya rasa gigi saya berada di tangan yang baik.”

Dengan pengalaman lebih 10 tahun, misi Dr. Caz adalah untuk memberikan rawatan terbaik kepada pesakitnya dengan kasih sayang dan kecintaannya terhadap pergigian. Beliau pakar dalam pergigian umum dan kesihatan mulut. Juga prosedur kosmetik termasuk implan gigi, gigi palsu, jambatan dan mahkota, veneers, dan endodontik. Amalannya juga menggunakan teknologi terkini untuk memastikan pesakit menikmati pengalaman pergigian yang lancar dan selesa.

Dengan dedikasi terhadap bidangnya, “Dr. Caz” dilahirkan dan dibesarkan di Yerevan, Armenia di mana beliau memperoleh ijazah pertama Doktor Pergigian (D.M.D.). Selepas beramal di Armenia, Dr. Caz meneruskan pendidikan di Amerika Syarikat di mana beliau memperoleh ijazah keduanya D.M.D. dari Tufts School of Dental Medicine.

Ketika di Tufts, beliau menerima Anugerah Doktor Gigi Estetik dan Pemulihan Terbaik oleh Penerbitan Quintessence, anugerah yang diberikan kepada seorang pelajar daripada kelas lebih 200 pelajar pergigian. Selepas Tufts, Dr. Caz meningkatkan pengalamannya dengan menyempurnakan program perubatan pergigian di Woodhull Medical Center di Brooklyn, NY.

Untuk mengekalkan pengetahuan terkini dalam bidangnya, Dr. Caz adalah ahli Persatuan Pergigian Amerika dan Persatuan Pergigian Daerah Kedua.

“Saya boleh berkata dengan yakin saya telah menemui salah seorang doktor gigi terbaik, dan saya akan sentiasa bersyukur!” baca ulasan pesakit. “Mereka benar-benar memulihkan kepercayaan saya dalam pergigian. Terima kasih yang tidak ternilai kepada Dr. Caz untuk bantuan luar biasa dan pendekatan yang luar biasa.”

Untuk membuat temu janji dengan Doktor Gigi Pilihan Pesakit, Dr. Narine Cazazian, DMD, sila lawati

Bayside Family DentistryPatient Preferred Member Badge

Media Contact

Patient Preferred LLC

15612372772

Sumber :Patient Preferred Network

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.