Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Dr. Agravat Healthcare Ltd Dianugerahkan Anugerah Penjual Amazon STEP dan Sijil Pencapaian yang Berprestij

Amazon step award India

(SeaPRwire) –   Anugerah STEP yang berprestij ini dan sijil menunjukkan pencapaian cemerlang pusat perubatan dalam kualiti produk dan inovasi.

Ahmedabad, Gujarat Jan 22, 2024  – Dr. Agravat Healthcare Ltd, syarikat penjagaan kesihatan D2C terkemuka India, telah dianugerahkan dengan Anugerah Penjual STEP Amazon dan Sijil Pencapaian. Syarikat telah mencapai Tahap Lanjutan prestasi cemerlang di Pasaran Amazon baru-baru ini. Anugerah STEP yang berprestij ini menunjukkan pencapaian cemerlang pusat perubatan dalam kualiti produk dan inovasi.

Dr. Agravat Healthcare Ltd menyajikan pelbagai produk untuk penjagaan peribadi, penjagaan mulut, kesihatan, pencegahan kanser mulut dan berhenti merokok gutkha. Produk utama yang telah menggemparkan negara ini adalah:-

 • OSMF Vita Ultimate Health Gummies- Gula-gula Antioxidan Licopena yang inovatif pertama di dunia.
 • UNIQUE Mouth Opener- Peranti pemulihan fisioterapi yang dipatenkan dan pertama di dunia.
 • OSMF Vita Tablet- Antioxidan Licopena yang kuat.
 • OSMF Pops- lollipop herba yang dipatenkan dan inovatif di dunia
 • OSMF Oral Gel- Ubat-ubatan Ayurvedik Proprietari.
 • OSMF Smile Toothgel Toothpaste- Pasta gigi Toothgel yang kuat dengan 11 Ekstrak Herba tulen.
 • OSMF Mouth Opening Kit- rawatan pembukaan mulut di rumah dan pencegahan kanser mulut yang paling berkesan di dunia

India mempunyai bilangan penderita Fibrosis Submukosa Oral dan kanser mulut yang paling tinggi berbanding seluruh dunia, terutamanya disebabkan tabiat buruk mengunyah tembakau dan gutkha. Produk inovatif berpaten Dr Bharat Agravat membawa kepada penyelesaian yang tidak sahaja berkesan tetapi juga mampu dilaksanakan, seperti Kit OSMF dan Kit QSG. Produk ini direka untuk membantu pesakit BERHENTI merokok, mengunyah tembakau, gutkha, pan masala, dan lain-lain – punca biasa kanser mulut, dan kekurangan pembukaan mulut di kalangan penyakit mulut lain.

Produk ini juga membantu meningkatkan kesihatan mulut dan keseluruhan mereka dengan drastik dan menghentikan penurunan keadaan mereka. Kedua-dua kit DIY mengandungi produk diekstrak dari sumber semula jadi dan herba yang mengurangkan dahaga. Ia juga membantu melalui gejala penarikan sambil meningkatkan kebersihan mulut dan daya tahan secara dramatik.

Secara serentak, Dr. Agravat Healthcare Ltd juga mempunyai beberapa platform dalam talian untuk melayani lebih pelanggan untuk keperluan berbeza mereka dan memberi mereka akses mampu, mudah kepada produk dan perkhidmatannya. Platform ini termasuk:

 • , di mana pelanggan boleh membeli pelbagai produk penjagaan peribadi, kesihatan mulut, dan kesihatan.
 • OSMF Mouth Opening Kit: , di mana pelanggan boleh mempelajari lebih lanjut tentang Kit OSMF dan memesan.
 • OSMF Kart: , di mana pelanggan boleh mencari lebih banyak produk penjagaan mulut dalam pelbagai kategori.
 • Quit Smoking Gutkha- QSG Kit: , di mana pelanggan boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang berhenti merokok, mengunyah Gutkha dan tembakau, Kit QSG, dan memesan.
 • Best Dental Implants India Dentist: , di mana pelanggan boleh berkonsultasi dengan Dr. Bharat Agravat sendiri yang mempunyai pengalaman 25 tahun dan 18 pemenang anugerah bersama-sama dengan membuat temu janji untuk implan gigi dan perkhidmatan rawatan gigi.

Tentang

Dr. Agravat Healthcare Ltd adalah pembekal produk penjagaan peribadi, penjagaan mulut, dan kesihatan inovatif dalam talian terkemuka di India. Ia komited untuk memberikan penyelesaian kesihatan keseluruhan, kesihatan dan penjagaan mulut terbaik kepada pelanggannya dan meningkatkan kualiti hidup mereka. Syarikat bangga menerima anugerah dan sijil pencapaian STEP Amazon sambil berharap untuk terus mengekalkan perkongsian cemerlang dengan Amazon untuk melayani lebih pelanggan di seluruh dunia.

Hubungi

Laman Web

Alamat: 9, Taxshila Apartment. Mukhyamantri Avas Yojana, Zydus Hospital Rd, Thaltej, Ahmedabad, Gujarat 380059

Media Contact

Dr. Agravat Healthcare Ltd

Sumber :Dr. Agravat Healthcare Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.