Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Distinctive Living Memproleh Pensijilan Great Place To Work 2024™

Distinctive Living Logo

(SeaPRwire) –  

Freehold Township, New Jersey Mar 14, 2024  – DISTINCTIVE LIVING / DISTINCTIVE DEVELOPMENT berbangga untuk Disahkan oleh Great Place To Work® untuk tahun ketiga berturut-turut. Anugerah berprestij ini berdasarkan sepenuhnya pada apa yang dinyatakan oleh kakitangan semasa mengenai pengalaman mereka bekerja di Distinctive Living & Distinctive Development. Tahun ini, 100% kakitangan menyatakan bahawa ia adalah Tempat Hebat untuk Bekerja – 43 mata lebih tinggi daripada syarikat purata di Amerika Syarikat.

Great Place To Work® adalah pihak berkuasa global bagi budaya tempat kerja, pengalaman pekerja dan sikap kepimpinan yang terbukti menghasilkan pendapatan yang utama di pasaran, pengekalan pekerja dan peningkatan inovasi.

“Perakuan Great Place To Work adalah pencapaian yang amat didambakan yang memerlukan dedikasi tetap dan bersengaja terhadap pengalaman pekerja keseluruhan,” kata Sarah Lewis-Kulin, Naib Presiden Pengiktirafan Global di Great Place To Work. Beliau menegaskan bahawa Perakuan adalah satu-satunya pengiktirafan rasmi yang diperoleh daripada maklum balas kakitangan masa nyata mengenai budaya syarikat mereka. “Dengan berjaya memperoleh pengiktirafan ini, jelas bahawa Distinctive Living & Distinctive Development berjaya muncul sebagai antara syarikat terbaik untuk bekerja, menyediakan persekitaran tempat kerja yang hebat untuk pekerjanya.”

Kami teruja untuk menjadi Syarikat Berperakuan Great Place to Work kerana kami menganggap pengalaman ahli pasukan sebagai keutamaan utama setiap hari,” kata Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Joseph Jedlowski. “Kami berhutang budi kepada kejayaan berterusan kami kepada pasukan ahli pasukan berdedikasi di Distinctive Living dan Development. Kami menyambut baik dan berterima kasih kepada mereka atas semua yang mereka lakukan untuk memperoleh pengiktirafan hebat ini.”

Menurut, pencari kerja 4.5 kali lebih berkemungkinan untuk memperoleh bos yang hebat di tempat kerja yang hebat yang Berperakuan. Selain itu, pekerja di tempat kerja Berperakuan 93% lebih berkemungkinan untuk tidak sabar datang ke tempat kerja, dan dua kali lebih berkemungkinan dibayar dengan adil, memperoleh bahagian keuntungan syarikat yang adil dan mempunyai peluang yang adil untuk kenaikan pangkat.

KAMI SEDANG MENGGAJI!

Berminat untuk mengembangkan kerjaya anda di sebuah syarikat yang mengutamakan pekerjanya? Lawati halaman kerjaya Distinctive kami di: https://distinctiveliv.applicantpro.com/jobs/ 

Mengenai Distinctive Living:
Distinctive Living adalah pembekal pengurusan hidup warga emas negara yang komited untuk membantu rakan kongsinya dalam menubuhkan hartanah mereka sebagai pembekal bertaraf dunia dalam sektor dewasa aktif, hidup bebas, hidup dibantu dan sokongan memori. Sebagai pembekal pengurusan dan pembangunan dipercayai negara, Distinctive Living bersedia untuk memberikan penjagaan terbaik dalam industri melalui pendekatan holistik untuk penghuni komuniti yang diurusnya. Distinctive Living kini menguruskan 43 komuniti dan mempunyai 16 dalam pembangunan melalui platform perkhidmatan pembangunannya (Distinctive Living Development, LLC). Ketahui lebih lanjut tentang perkhidmatan kami, sila lawati  dan dan ikuti Distinctive di , , dan

Mengenai Perakuan Great Place to Work

Perakuan Great Place To Work® adalah pengiktirafan “majikan pilihan” yang paling muktamad yang diidamkan oleh syarikat untuk dicapai. Ia merupakan satu-satunya pengiktirafan yang berdasarkan sepenuhnya pada apa yang dilaporkan oleh pekerja mengenai pengalaman tempat kerja mereka – khususnya, sejauh mana mereka secara konsisten mengalami tempat kerja amanah tinggi. Perakuan Great Place to Work diiktiraf di seluruh dunia oleh pekerja dan majikan dan merupakan tanda aras global untuk mengenal pasti dan mengiktiraf pengalaman pekerja yang cemerlang. Setiap tahun, lebih daripada 10,000 syarikat di 60 negara memohon untuk Berperakuan Great Place To Work.

Mengenai Great Place To Work®

Sebagai pihak berkuasa global bagi budaya tempat kerja, Great Place To Work® membawakan 30 tahun penyelidikan dan data terobosan untuk membantu setiap tempat menjadi tempat yang hebat untuk bekerja untuk semua. Model For All dan platform proprietari mereka membantu syarikat menilai pengalaman setiap pekerja, dengan tempat kerja yang patut dicontohi menjadi Berperakuan Great Place To Work atau menerima pengiktirafan pada Senarai Tempat Kerja Terbaik yang diingini.

Ketahui lebih lanjut di dan ikuti Great Place To Work di , , dan Instagram.

Distinctive Living Amazing CultureDistinctive Living  2024 Certification Badge100 Great Place To Work

Kenalan Media

Distinctive Living

(888)433-7794

1 West Main Street, Second Floor

Source :Distinctive Living

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.