Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Di kepalai oleh Jasper Goodman, Landstar Investment Group melancarkan Projek Pemulihan bernilai jutaan dolar

(SeaPRwire) –  

Detroit, Michigan Mar 4, 2024 – Headed oleh Jasper Goodman, Landstar Investment Group telah melakukan pemulihan hartanah bernilai jutaan dolar dengan beberapa blok rumah kosong di bahagian barat Detroit, Michigan. Projek pemulihan ini dicipta dengan harapan membangunkan semula bandar. Projek ini memperbaiki 25 buah rumah dalam dua blok bandar dari 1400 hingga 1500 Blok Jalan Mark Twain dan dua blok bandar sepanjang 1600 hingga 1800 Blok Jalan Ardmore. Kebanyakan rumah-rumah ini sepanjang jalan telah ditinggalkan dan diperbaiki oleh Landstar Investment Group untuk membawa kembali komuniti ini ke bahagian barat Detroit.

Dengan banyak rumah ditinggalkan di Detroit, projek ini berharap untuk menyedarkan semula kehidupan kepada komuniti dan menyediakan penduduknya dengan rumah-rumah yang telah dibaikpulih dengan cantik. Menurut Jasper Goodman dari Landstar Investment Group, “Projek kami di Jalan Mark Twain dan Ardmore adalah bukti bahawa dengan tekad dan usaha keras, kita boleh mengubah ruang yang ditinggalkan menjadi komuniti yang maju.”

Mengenai Jasper Goodman

adalah Pengasas dan Presiden Landstar Investment Group, LLC, yang ditubuhkan pada tahun 2009. Jasper Goodman telah memimpin Landstar Investment Group, LLC selama lebih satu dekad dan menjadi pakar dalam menjalankan perniagaan, daripada penubuhan sehingga membina margin keuntungan. Sebagai pelabur hartanah profesional, beliau merancang pelan pelaburan, mengurus portfolio sedia ada, dan mencari harta yang baru untuk dibeli. Walaupun pelaburan hartanah boleh bersaing, terutamanya di pasaran bervolum tinggi, Jasper Goodman terus berjaya dalam usahanya.

Media Contact

Landstar Investment Group

Sumber :Landstar Investment Group, LLC

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.