Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Deoleo Realty Investment Group dan Dream California Getaway Vacation Homes Memulakan usaha sama di Santo Domingo

(SeaPRwire) –  

Distrito Nacional, Republik Dominika 10 Mac, 2024  – Industri Hartanah di Santo Domingo Republik Dominika akan menyaksikan perubahan hebat dengan usaha sama antara Deoleo Realty Investment Group dan Dream California Getaway Vacation Homes. Projek terkini ini akan menawarkan lebih banyak keselesaan dan mampu milik dalam rumah percutian sewa dan Perumahan Korporat mewah. Warganegara asing yang menantikan untuk menikmati percutian jangka pendek Republik Dominika boleh dengan mudah memanfaatkan penginapan dalam projek usaha sama ini.

Sebagai salah seorang usahawan paling berjaya dalam bidang hartanah dan kewangan, Tony Deoleo sentiasa menantikan untuk menyediakan pilihan yang lebih menguntungkan untuk pelanggan. Mensalurkan visi kreatifnya untuk perniagaan, Deoleo Realty Investment Group berjaya menawarkan pilihan terbaik bagi pelanggannya. Kerjasama dengan Dream California Getaway Vacation Homes akan meningkatkan bidang percutian antarabangsa, dan  penginapan perumahan Korporat mewah sewa jangka pendek

Projek ini bermula pada tahun 1998 dan akhirnya mengambil bentuk terakhirnya. Tempat ini agak berhampiran dengan pantai dan kota Santo Domingo yang indah. Impian yang bermula 25 tahun yang lalu akhirnya tercapai. Bukan hanya Republik Dominika tetapi Deoleo Realty Investment Group berjaya memperkasa seluruh dunia. Lawati laman web rasmi di.  ketahui lebih lanjut. 

Liputan media ditaja oleh: 

Kontak Media

Deoleo Public Relations Firm

8184581974

506 s Spring St Los Angeles CA 90013

Sumber :Deoleo Realty Invesment Group

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.