Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Demokrat Angie Wong @AngieWong menyusup ke Mar-A-Lago pada Hari Super Selasa

Angie Wong smiles with communist dictator Mao From her own social

(SeaPRwire) –   Angie Wong, semasa menggunakan akaun X @ExposingVFAF dan @Agent_411 untuk memfitnah bekas presiden dan sekutunya, berjaya memasuki rumah bekas presiden dengan menyamar seperti America First.

Palm Beach, Florida 6 Mac, 2024  – Angie Wong ialah peninjau media bayar untuk bermain yang menyokong Nikki Haley untuk Presiden dan telah menggunakan akaun Twitter Verifiednya @AngieWong untuk memfitnah pemimpin MAGA Steve Bannon, Gavin Wax, Stan Fitzgerald, Jared Craig dan Karoline Leavitt.  Juga daripada akaun Twitter yang disahkan milik Wong, dia telah berkongsi ciapan daripada influencer liberal yang melancarkan serangan berita palsu terhadap pemimpin konservatif, ahli Kongres yang menjadi Republikan dan personaliti media sayap kanan.

Ia telah dilaporkan sebelum ini bahawa Angie Wong, juga dikenali sebagai Mrs. David Martin, telah menggunakan nama skrin LoisLane @Agent_411 dan Exposing VFAF @ExposingVFAF di Twitter untuk menyerang bekas Presiden Trump dan banyak pemimpin pergerakan MAGA.  Lois Lane telah berkongsi kandungan Anti-Yahudi, gambar Trump di penjara, serangan terhadap pakar Trump beragama Yahudi Gavin Wax, sabitan salah presiden Veterans for Trump Stan Fitzgerald dari beberapa dekad lalu yang diluar konteks, influencer liberal dan ucapan benci umum yang menyasarkan pemimpin konservatif.

Wong menggunakan akaun VFAFnya untuk mengganggu ahli pasukan Veterans for Trump dan calon yang disokong. Wong telah bertindak sejauh menampal satu catatan ke akaun X miliknya yang menggalakkan orang ramai untuk berfikir seperti seorang psikopat, menoreh tayar, membakar kereta, mengganggu secara online, mendedahkan identiti seseorang dan berangan mengenai mereka yang merosakkan sementara mendedahkan alamat rumah dan alamat perniagaan presiden VFAF Stan Fitzgerald secara serentak.  Rangkaian ciapan itu semestinya menggalakkan orang ramai untuk menyerang Stan Fitzgerald dan ahli VFAF yang lain. 

Wong paling baru-baru ini menggunakan akaun aliasnya untuk bertindak terhadap calon yang disokong Trump Addison McDowell di North Carolina dan menyokong calon sistem berbanding dengan calon America First di seluruh negara. 

Wong juga menggunakan akaun alias ini untuk menyebarkan salah maklumat mengenai litigasi sivil yang dihadapinya kerana didakwa di Georgia kerana penyelewengan dan fitnah. 

Untuk pengesahan laporan dan maklumat lanjut mengenai Angie Wong kunjungi: 

Angie Wong supporting Nikki HaleyAngie Wong publishes that Steve Bannon is a grifter

Hubungan Media

The Vet Voice

Sumber :The Vet Voice

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.