Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

D’Art memulakan satu era baru dalam industri reka bentuk kedai cat

D

(SeaPRwire) –   D’Art Pvt Ltd sedang mengambil satu demi satu projek merekabentuk kedai cat dan memanjat tangga kejayaan untuk memulakan zaman baru bagi industri dan dirinya sendiri.

Faridabad, Haryana Feb 7, 2024  – Kehidupan yang mudah, keperluan minimum dan fikiran yang aman ialah apa yang 1980-an kelihatan. Ketika itu segala-galanya bergerak perlahan dan stabil. Itulah ketika teknologi mula mengembangkan akarnya dan meningkatkan keupayaannya; sebelum itu, kehidupan adalah mudah. D’Art Pvt Ltd memahami bahawa orang ramai merindui perasaan yang sama sekali lagi. Jadi, studio reka bentuk juga mula bekerja dengan pendekatan yang sama – reka bentuk yang mudah tetapi inovatif.

Walau bagaimanapun, mempunyai proses pemikiran yang sangat berbeza untuk setiap pelanggan mereka. Bagi mereka, setiap projek adalah unik, dan mereka suka bekerja dengan fikiran terbuka di mana inovasi dan strategi baru sentiasa diterima.

D’Art melihat jenama sebagai entiti yang hidup dan bernafas yang mempunyai aspirasi dan kelemahannya sendiri, dan itulah cara bagaimana pereka berpengalaman ini mencipta reka bentuk untuk orang ramai, yang merangkumi kedua-dua – jenama dan penonton sasarannya.

Salah seorang pereka agensi berkongsi proses pemikiran agensi, “Kami suka mencabar diri kami dengan projek baru, dan kami suka menguji dan mencuba format dan konsep segar sehingga pelanggan kami puas hati.”

D’Art melakukan yang sama untuk . Pereka ini tahu bahawa mereka akan perlu berinovatif dan menarik perhatian penonton tanpa menjejaskan visi jenama. Pasukan ini mempamerkan kemahiran mereka dalam pembinaan jenama dan reka bentuk kreatif ketika mencurahkan reka bentuk kedai cat dengan menggunakan lampu gantungan dibuat daripada bekas cat kosong. Mereka juga mengintegrasikan ruang duduk pengalaman di mana pelanggan boleh duduk dan bercakap dengan pakar jenama. Memberi penekanan khas kepada pengguna, agensi itu mencipta ruang demo langsung di mana mereka boleh rasa dan lihat tekstur cat dan lapisan kayu pada masa yang sama. Untuk menambah baik lagi, D’Art menambah ruang di mana semua produk baru dipamerkan untuk menarik perhatian pembeli.

Syarikat ini telah bekerja pada banyak projek di mana mereka telah menggandakan ROI dan membantu jenama mencapai carta jualan mereka sementara juga mengekalkan integriti dan suara jenama mereka. D’Art tidak hanya bercakap secara teoritis, dari ke susun atur kedai. Mereka hanya mempunyai satu matlamat – untuk mencurahkan reka bentuk yang menarik pengguna dan meningkatkan jualan.

Para pakar ini bekerja pada hasil tanggung; itulah sebabnya pasukan penyelidikan mereka sentiasa mencari sesuatu yang baru dan sentiasa memantau trend terkini dan muncul untuk datang dengan strategi reka bentuk unik. Dengan lebih daripada 200 pelanggan yang puas hati dan 500 projek, dan banyak lagi sedang berjalan, kultus ini berharap masa depan yang cerah yang akan memulakan bab baru untuk studio reka bentuk.

Media Contact

D’Art Pvt Ltd

+91 129 298 6401

504 5th Floor, SRS Tower, Sector – 31,Mathura Road

Sumber :D’Art Pvt Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.