Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Dapatkan Pengiktirafan dengan Promosi Video Muzik Online yang Berkesan pada Hari Valentine Ini

Happy Valentine

(SeaPRwire) –   Setiap artis muzik YouTube perlu mempertimbangkan promosi video muzik dalam talian untuk mempromosikan muzik mereka. Pada Hari Valentine ini tingkatkan asas penonton anda dengan diskaun sehingga 15%.

Los Angeles, California Feb 12, 2024  – Biarkan dunia menyaksikan lagu anda melalui aspek promosi yang berkesan dan Video Promotion Club boleh menawarkan paparan terbaik melalui atribut pemasaran yang meluas. Sama ada anda seorang artis muda atau penerbit muzik berpengalaman, dengan mereka muzik anda boleh menjadi popular secara global. Pada Hari Valentine ini anda boleh mempromosikan video YouTube anda dengan harga diskaun dan pastikan dunia mengetahui lagu-lagu yang telah anda buat. Daripada 12 Februari sehingga 22 Februari, 2024, mana-mana artis muzik YouTube boleh mendapat 10% diskaun pada semua perkhidmatan Pemasaran Video mereka. Dan jika anda memilih perkhidmatan berulang mereka untuk memperoleh asas penonton yang berterusan, anda akan mendapat 15% diskaun pada perkhidmatan mereka. Mereka menawarkan asas pengedaran yang meluas, kerana anda boleh mempromosikan video anda di seluruh dunia atau anda juga boleh mempromosikan video anda di negara tertentu.

Dengan perkhidmatan ini, anda akan mendapat bilangan pandangan video yang lebih tinggi bersama-sama ini anda akan mempunyai bilangan suka yang besar pada video itu juga. Video anda akan ditempatkan pada pelbagai laman web daripada mana anda juga boleh memperoleh lebih penonton untuk video dan saluran anda. Untuk memperoleh perkhidmatan mereka anda perlu mengikuti tiga langkah mudah. Dalam langkah pertama, anda perlu memasukkan alamat e-mel anda bersama URL video anda dalam kotak yang ditetapkan pada laman web mereka. Dan anda perlu memilih negara yang anda mahu mempromosikan video anda. Dalam langkah seterusnya, anda perlu membuat bayaran untuk perkhidmatan yang akan ditawarkan oleh mereka untuk kebaikan video terpilih anda.

Setelah anda menyelesaikan langkah ini anda perlu menunggu dalam beberapa jam selepas pembayaran salah seorang wakil mereka akan menghubungi anda untuk mendapatkan promosi anda dimulakan. Dalam spektrum yang luas ini, mereka hanya menawarkan pandangan organik. Setelah perkhidmatan selesai mereka akan berkongsi data masa nyata dengan skrin cetak sebagai hasil kerja yang telah mereka lakukan untuk video anda. Ini boleh menjadi insiden yang mengubah hidup anda kerana berdasarkan bajet anda anda boleh mempunyai asas penonton yang besar dengan perkhidmatan yang menarik mereka. Artis muzik yang berhasrat untuk mentransformasikan kerjaya mereka boleh memilih perkhidmatan berbukti masa yang ditawarkan oleh Video Promotion Club. Mereka telah menawarkan dua pilihan bayaran, pilihan pertama adalah PayPal dan pilihan kedua adalah proses pembayaran Stripe yang merupakan kad kredit dan debit.

Proses menyeluruh bermula dengan anda berkongsi alamat e-mel anda dan URL video anda dengan mereka dalam langkah berikutnya anda perlu menyatakan bajet yang anda bersedia gunakan untuk pemasaran ini. Jumlah minimum yang anda perlu tawarkan adalah $30, dan untuk jumlah ini anda akan memperoleh 3000 pandangan di seluruh dunia. Dan semakin banyak anda boleh menghabiskan pada ini bilangan pandangan yang lebih baik akan datang ke jalan anda. Tetapi, bilangan pandangan mungkin berbeza jika anda memilih kawasan atau negara tertentu. Jadi, jika anda berminat untuk mencapai 50K pandangan di YouTube, anda perlu memilih pilihan bajet $500. Ketika anda memilih promosi mereka anda juga boleh memilih pilihan pratonton iklan anda. Terdapat dua pilihan iaitu iklan dalam aliran dan iklan dalam paparan.

Video Promotion Club adalah salah satu perintis bidang ini mereka bersedia untuk meningkatkan kerjaya mana-mana artis muzik melalui strategi promosi yang meyakinkan. Jika anda berminat, anda mesti melawat laman web mereka yang akan berkongsi setiap butiran perkhidmatan mereka, lawati mereka di .

Media Contact

Video Promotion Club

1603 Capitol Ave., Suite 310 A366, Cheyenne Wyoming 82001

Sumber :Video Promotion Club

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.