Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Dapatkan Diskaun Rata 10% untuk Promosi Video YouTube Tulen di Kelab Promosi Video

International Women

(SeaPRwire) –   Video Promotion Club, perkhidmatan promosi video YouTube yang sebenar sedang menawarkan diskaun 15% berulang pada jualan Hari Antarabangsa Wanita mereka, dari 12 hingga 22 Mac.

Los Angeles, California Mar 12, 2024  – Pemasaran video dan promosi merupakan salah satu teknik pemasaran terkemuka yang digunakan oleh semua orang, bermula dari pemilik perniagaan, dan vlogger, hingga pemuzik – pasukan pemasaran memahami bahawa video merupakan salah satu cara terpantas untuk menarik perhatian pengguna, meningkatkan kepopularan pemasaran video. Video Promotion Club adalah syarikat pemasaran global terkemuka yang menawarkan perkhidmatan berkesan pada julat harga yang terjangkau. Kini syarikat itu menyajikan tawaran menarik dengan Jualan Mac Gembira mereka! Pengguna berulang kini akan mendapat diskaun 15% tetap pada kempen pemasaran video. Tetapi itu bukan semuanya; ada sesuatu juga untuk pengguna baru. Laman web itu menawarkan diskaun 10% tetap pada semua perkhidmatannya. Jualan bermula pada 12 Mac dan akan berterusan sehingga 22 bulan itu, jadi pastikan untuk mendapat manfaat promosi yang sah dan berkesan pada kadar lebih murah!

Video Promotion Club merupakan salah satu sumber yang paling boleh dipercayai untuk semua pemasar video. Sama ada pemilik perniagaan mana-mana, mana-mana pemuzik atau artis, atau mana-mana vlogger video, sesiapa sahaja dari sebarang latar belakang boleh mengambil kesempatan daripada pasukan . Syarikat ini telah bekerja dalam industri selama beberapa tahun, membolehkan pasukannya memperoleh pengetahuan dan pengalaman mendalam. Kini ia digunakan untuk membantu saluran YouTube membesar dengan pendekatan audiens secara organik sepenuhnya. Syarikat itu tergolong dalam salah satu pelopor pemasaran video YouTube yang dikenali dalam industri untuk membawa peningkatan penglibatan dalam talian dan membantu kandungan menjadi viral. Salah satu sebab di sebalik kejayaan syarikat di pasaran ialah betapa berpatutannya kempen-kempennya. Tanpa membuat sebarang kesan besar pada bajet pemasaran, individu boleh mendapat promosi eksklusif dengan jangkauan organik di YouTube. Kini dengan Jualan Mac Gembira, pelanggan boleh mendapat penawaran diskaun gila, menjadikannya lebih berpatutan lagi.

Bekerja dengan Video Promotion Club adalah mudah dan memesan kempen pemasaran di laman web itu adalah lebih mudah lagi! Pelanggan hanya perlu mengikuti beberapa langkah mudah dan kempen akan bermula dengan segera. Langkah pertama termasuk memasukkan URL video yang perlu dipromosikan. Kemudian pengunjung hanya perlu memilih bajet mereka, dan kumpulan sasaran (negara) yang ingin dicapai. Langkah seterusnya untuk melengkapkan tempahan ialah memilih kaedah pembayaran (PayPal atau kad kredit) dan membuat pembayaran. Sebaik sahaja pembayaran dilakukan, tempahan selesai, dan pasukan cekap syarikat serta merta memulakan kerja untuk tempahan itu. Hanya dalam beberapa jam, wakil dari syarikat akan menghubungi pelanggan dan tempahan akan diproses.

Sebab mengapa Video Promotion Club merupakan salah satu syarikat pemasaran video terkemuka ialah komitmen mereka terhadap kepuasan pelanggan. Untuk mengekalkan misi syarikat ini, ia menyediakan penghantaran cepat tontonan yang dibooked dalam masa. Tidak kira berapa banyak tontonan yang diperlukan, pasukan berdaya syarikat akan menghantarnya dalam masa, mendapatkan kepuasan pelanggan 100%. Di samping itu, setiap tontonan video yang diperoleh hasil promosi adalah sepenuhnya organik. Ini mengurangkan peluang mendapat dasar YouTube yang ketat atau ketakutan tontonan dibuang. Bekerja dengan Video Promotion Club bermakna promosi mudah dan boleh dipercayai. Jadi jangan lepas peluang jualan ini dan dapatkan 15% untuk tempahan berulang dan 10% tetap untuk tempahan baru! Rayakan Hari Antarabangsa Wanita dengan syarikat dan tumbuhkan perniagaan anda lebih cepat.

Video Promotion Club merupakan salah satu syarikat pemasaran yang paling dipercayai menawarkan perkhidmatan pemasaran video untuk YouTube pada kadar mampu milik. Ketahui lebih lanjut di: .

Media Contact

Video Promotion Club

1603 Capitol Ave., Suite 310 A366, Cheyenne Wyoming 82001

Sumber :Video Promotion Club

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.