Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Dapatkan Diskaun Khas 10% Earth Day pada Pengedaran Rilis Akhbar IssueWire

Press Release Distribution

(SeaPRwire) –   Capai pelanggan potensial anda dengan penawaran istimewa Hari Bumi di IssueWire. Anda boleh mendapatkan potongan 10% tetap untuk perkhidmatan pengedaran rilis akhbar mereka yang meluas.

San Francisco, California Apr 15, 2024  – Rayakan Hari Bumi ini dengan diskaun khas yang ditawarkan oleh IssueWire. Pada hari mulia ini anda boleh mendapat peluang untuk meningkatkan kisah berita yang layak ke spektrum yang lebih luas. Bermula 15 April anda boleh mendapat lebih banyak pendedahan untuk perniagaan anda dan mengambil langkah selanjutnya untuk mencapai audiens sasaran anda. Tawaran akan sah sehingga 25 April 2024. Carilah peluang emas ini untuk meningkatkan rilis akhbar anda dan bertemu dengan demografi audiens dengan mudah pada harga pakej rilis akhbar berbayar yang 10% diskaun. Untuk mendapatkan diskaun ini anda perlu menggunakan kod kupon EARTH24 ketika membuat bayaran.

Mereka telah menyusun empat jenis pakej di laman web mereka, iaitu Tier 1, Tier 2, Tier 1 Pro, dan Tier 2 Pro. Potongan 10% yang disebutkan akan terpakai ke setiap pakej mereka. Syarikat telah mempertimbangkan pelbagai saiz dan jenis perniagaan ketika mereka merangka pakej mereka supaya semua orang boleh mendapatkan bahagian populariti dengan pakej ini. Mereka mempunyai pasukan pakar yang berpengalaman yang akan bekerja dengan dedikasi untuk menyepadukan hasil bagi pelanggan mereka. Jangkauan pengedaran mereka sangat luas yang merangkumi nama-nama terkemuka seperti CW dan FOX, mereka juga bersekutu dengan pengedar afiliasi, pengedaran Barchart, pengedaran kewangan, dan banyak lagi.

Bersama-sama dengan perkhidmatan pengedaran PR yang meluas, mereka juga mempunyai majalah bulanan yang terdiri daripada berita dan topik trend terkini pelbagai industri. Majalah global mempunyai asas penonton yang berkesan yang boleh membenarkan mana-mana perniagaan untuk mencapai peluang yang lebih baik dan lebih banyak mata. Untuk mendapatkan bahagian pendedahan anda boleh menggunakan bahagian cerita pelanggan dan bercakap pelanggan mereka untuk memberikan perniagaan anda platform global. Gunakan peluang hebat ini untuk membenarkan perniagaan anda berkembang dan jangan lupa untuk menggunakan kod kupon EARTH24 untuk mendapatkan IssueWire diskon Hari Bumi 10%. Tawaran tempoh terhad akan dibuka antara 15 April dan 25 April 2024.

Tentang Syarikat

IssueWire adalah salah satu pengedar rilis akhbar terkemuka yang telah bekerja dengan senarai pelanggan yang meluas dan memberdayakan mereka untuk memanfaatkan potensi terbaik mereka. Dengan perkhidmatan berharga yang adil mereka, mencapai audiens sasaran akan menjadi lebih mudah.

Media Contact

Issuewire

Sumber :Issuewire

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.