Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Dapatkan Diskaun 15% Rata Pada Perkhidmatan Promosi SoundCloud daripada Music Promotion Club pada Hari Peringatan

Soundcloud Promotion with Flat Discount

(SeaPRwire) –   Syarikat yang hebat, Music Promotion Club telah datang dengan diskaun 15% ke atas perkhidmatan promosi SoundCloud dari 7 hingga 15 Mei untuk sambutan Hari Memorial.

Allen Park, Michigan 7 Mei 2024  – Lakukan promosi SoundCloud yang bebas dari masalah dengan syarikat yang berpengalaman Music Promotion Club. Bantuan mereka membantu semua orang mendapatkan liputan global dalam masa yang singkat. Mereka menawarkan perkhidmatan promosi mereka kepada setiap jenis artis, yang menjadikannya lebih berguna untuk semua orang. Pada masa ini, mereka juga menawarkan diskaun 15% rata pada pakej promosi mereka. Kini artis boleh mendapatkan semua kelebihan promosi muzik pada harga yang lebih rendah. Tawaran ini akan tersedia dari 7 Mei hingga 15 Mei untuk sambutan Hari Memorial. Bantuan inovatif ini sangat berguna untuk semua pemuzik di platform streaming muzik SoundCloud.

Bantuan mereka boleh membantu seseorang untuk menjangkau lebih banyak pendengar dalam masa yang singkat. Kini artis boleh memperlihatkan bakat mereka dan mencipta identiti baru di kalangan semua peminat muzik. Dengan memanfaatkan perkhidmatan mereka, seseorang boleh mendapat peluang untuk melakukan pemasaran kandungan. Ia adalah salah satu cara yang paling berguna untuk melakukan promosi muzik. Rilis Akhbar, Blogs Muzik dan Ulasan yang berpengalaman boleh membawa seseorang kepada liputan yang hebat. Mereka menyediakan banyak kelebihan kepada pemuzik. Dan beberapa daripadanya adalah 300+ sukaan organik, mencapai hampir 37k pendengar aktif di platform itu, 260+ pengulangan, dan lebih banyak lagi. Semua manfaat ini boleh membantu semua orang mencapai lebih banyak kejayaan. Selain itu, seseorang juga boleh membuat penciptaan video, promosi acara, pemasaran e-mel, dan banyak lagi dengan perkhidmatan mereka.

Selain itu, mereka juga menawarkan kepada pelanggan mereka. Untuk pakej teratur juga, terdapat diskaun 10% rata. Oleh itu, untuk pakej teratur, seseorang boleh menjimatkan sehingga 10% harga dan melakukan promosi muzik. Dengan bantuan syarikat ini, seseorang boleh mendapat peluang untuk melakukan promosi yang lebih baik dan menarik perhatian lebih banyak penonton dengan cara yang lebih mudah. Dengan memanfaatkan pakej teratur mereka, seorang artis boleh mendapat maksimum 150k pemain. Bersama-sama dengan itu, seseorang juga boleh ditampilkan dalam Majalah Muzik Digital, yang boleh lebih membantu semua artis untuk berkembang dalam industri mereka. Mereka diberi peluang untuk melakukan promosi dengan bantuan Rilis Akhbar, Ulasan, Blogs dan Wawancara. Setiap daripadanya boleh membantu mendapatkan lebih banyak penonton dari seluruh dunia.

Music Promotion Club ialah sebuah syarikat yang juga menawarkan kemudahan promosi melalui perkongsian media sosial. Syarikat ini juga melakukan promosi dengan menggunakan kaedah seperti Facebook, Instagram, dan iklan Google. Pelaksanaan semua perkhidmatan inovatif ini boleh membawa seseorang kepada liputan yang lebih besar dengan cara yang bebas dari masalah. Syarikat ini menawarkan harga ramah kantong untuk promosi muzik untuk menjadikannya mudah diakses bagi semua artis. Dan sekarang diskaun 15% rata telah menjadikannya lebih berguna bagi semua orang. Oleh itu, jangan sia-siakan masa lagi dan lakukan promosi muzik dengan bantuan syarikat yang hebat ini.

Media Contact

Music Promotion Club

Sumber :Music Promotion Club

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.