Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Dapatkan Alternatif Terbaik untuk Rokok dengan Nicotine Pouches Berperisa dari VapeSourcing

nicotine pouches online

(SeaPRwire) –   VapeSourcing’s Flavorful Nicotine Pouches

Tustin, California Apr 17, 2024  – Merokok sigaret membahayakan kesihatan kerana ia menyebabkan penyakit paru-paru dan juga kanser. Sebab utama kesan membahayakan sigaret dan e-sigaret bukan sahaja nikotin, tetapi prosesnya. Ia proses pengambilan nikotin melalui pembakaran atau penghiduan yang menyebabkan penyakit dan ketidakselesaan. Orang yang mencari alternatif kepada rokok, atau e-sigaret, dan masih mahu menikmati hisapan boleh memilih VapeSourcing‘s . Laman web Nicotine Pouches berperisa VapeSourcing dapat memuaskan lidah manis sementara membenarkan perokok menikmati jumlah nikotin yang dikawal. Pouches nikotin ini selamat dan mudah digunakan. Pada masa yang sama, patche ini juga tidak menawarkan sebarang peradangan atau sensasi terbakar asap.

VapeSourcing menyediakan sejumlah lima perisa Nicotine Pouches yang datang dalam kekuatan dan perisa yang berbeza untuk memuaskan setiap pelanggan. Nicotine Pouches ini ialah Watermelon-Strawberry, Raspberry Lemonade, Blueberry Lemon, Peach Pineapple, dan Mango Strawberry. Setiap perisa yang disediakan oleh VapeSourcing menawarkan pukulan rasa manis, masam dan segar, memberikan pengalaman yang berbeza kepada setiap pengguna. Selain itu, pouch ini mudah digunakan, pengguna hanya perlu meletakkan pouch di antara gusi dan bibir tanpa mengunyahnya dan membuangnya selepas digunakan.

VapeSourcing ialah nama boleh percaya dalam industri, bekerja selama beberapa tahun, dan menawarkan produk selamat, mampu milik dan berpersonaliti yang boleh memuaskan perokok tanpa membuat mereka lebih cenderung untuk penyakit paru-paru berbahaya. Laman web rasmi membawa pelbagai jenis produk, setiap satu dihasilkan dengan perisa unik. Bermula dari vapes, sekali guna, e-cairan, mod, dan atomizers, ke pelbagai jenis vaporizers, hemp, aksesori, dan juga , laman web VapeSourcing mempunyai semuanya. Lawati untuk mendapatkan butiran lanjut dan membuat pembelian.

watermelon strawberry mint juice head nicotine pouchblueberry lemon mint juice head nicotine pouchraspberry lemonade mint juice head nicotine pouchvapesourcing online vape store

Media Contact

Vapesourcing

janet.shi@vapesourcing.com

Sumber :Vapesourcing

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.