Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

DADREEIOS, India’s Most Reliable – Fast-Growing Online Shopping Site for the Newest Fashion Trends – Styles

wwwdadreeioscom

(SeaPRwire) –   DADREEIOS adalah Tapak Membeli-Belah Pakaian Dalam Talian Terbaik dan Berpatutan di India untuk Lelaki & Wanita Kontemporari yang Dipacu oleh Teknologi, Kreativiti, Kandungan, Komuniti dan Hanya Gaya Fesyen yang Sebenar.

Ulhasnagar, Maharashtra Apr 15, 2024  –  ditubuhkan pada Ogos 2022 oleh Encik Dilipkumar Roopchand Parwani, seorang peniaga dalam talian pakaian terkemuka. Ibu pejabatnya terletak di Ulhasnagar, Thane, Maharashtra. Perniagaan Dadreeios sepenuhnya berdasarkan model B2C (Perniagaan kepada Pengguna) dan inventori. Dadreeios tidak hanya mengikuti gaya fesyen terkini dan trend terbaru tetapi juga membuatnya boleh capai dan berpatutan bagi peminat fesyen. Dadreeios menawarkan koleksi yang luas daripada pakaian terkini, terbaik dan paling trendi secara dalam talian pada harga yang paling berpatutan di seluruh India.

Piawaian fesyen sangat berbeza di Dadreeios. Semasa ini, Dadreeios Startup Fesyen sedang terus memperluaskan kehadiran dalam talian mereka di lebih daripada 21,000 kod pos/ lokasi di seluruh India.

“Apa yang benar-benar membezakan Dadreeios daripada tapak fesyen dalam talian yang lain ialah tumpuan mereka kepada trend fesyen terkini dan reka bentuk barang dagangan, kualiti, harga, daya tahan dan kepuasan pelanggan kerana Dadreeios komited untuk membuat fesyen lelaki & wanita lebih mampu milik dan lestari”, kata Pengasas, Dilip Parwani

Dadreeios komited untuk memastikan keselesaan, kepuasan dan kegembiraan pelanggan melalui produk berkualiti terbaik, rangkaian pengedaran yang boleh dipercayai dan perkhidmatan luar biasa.

Semasa ini, di Dadreeios, khalayak sasaran kami adalah lelaki dan wanita India. Ketika kami terus berkembang, kami gembira dengan perjalanan fesyen yang hebat ini ke hadapan. Kami akan meluaskan jangkauan kami kepada ratusan juta orang yang membeli pakaian dalam talian setiap hari di seluruh dunia.

Dadreeios ialah tapak yang berpusatkan pelanggan yang semakin popular di kalangan peminat fesyen India setiap hari.

Dengan strategi perniagaan dan pemasaran yang kukuh, Dadreeios bertujuan untuk berjalan bersama masa, memperkukuh kedudukan pasarannya, melaksanakan teknologi baharu, memacu inovasi dalam industri fesyen moden dan terus menyampaikan pakaian berkualiti tinggi mereka kepada lelaki & wanita fesyen kontemporari secara dalam talian pada harga ramah keluarga.

“Masa depan, kami bertujuan memanfaatkan teknologi terkini & globalisasi untuk mendemokratkan fesyen dan membina Dadreeios sebagai jenama fesyen gaya hidup India & Barat yang dihormati secara global dengan meningkatkan penampilan, kecantikan dan keperibadian orang”, kata Pengasas, Dilip Parwani

Dadreeios Menawarkan:

: Pakaian Atas | Pakaian Bawah | Pakaian Etnik Perayaan | Pakaian Tidur & Bersantai | Pakaian Sukan & Aktif | Pakaian Parti | Saiz Besar Pakaian

: Pakaian Etnik & Gabungan | Pakaian Barat | Pakaian Pejabat | Pakaian Tidur & Bersantai | Pakaian Sukan & Aktif | Pakaian Parti | Pakaian Jeans | Saiz Besar Pakaian

Ciri-Ciri Utama:

Pakaian Berkualiti Tinggi

Reka Bentuk Menarik

Tawaran Super-Menarik

Diskaun Besar

Harga Paling Berpatutan

Nilai yang Baik untuk Wang

Bayaran Sebaik Sampai*

Penghantaran Cepat & Percuma*

Pengembalian & Pembaikan Mudah*

Pembayaran Selamat

Perkhidmatan Pelanggan Istimewa

Membeli-Belah Dalam Talian Mudah & Ramah Kantong

Kehadiran Media Sosial

| | YouTube | Pinterest | Twitter | Linkedin

Untuk Maklumat Lanjut lawati Laman Web “Dadreeios”

Trendy Western WearDadreeios Social Media AdvertisementOur Customers Feedback

Hubungan Media

DADREEIOS

+91 7498042995

403, Harnam Apartment, 4th Floor, Section 30, Near Gurudwara, Ulhasnagar

Sumber :G.R. Parwani Trading Co.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.