Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Corporate Roadshow, Inc. Gabung dengan DealMaker untuk Menambah Akses ke Solusi Penggalangan Modal dalam Talian

(SeaPRwire) –  

Myrtle Beach, South Carolina Apr 16, 2024  – Corporate Roadshow, Inc., penyedia utama penyelesaian pemasaran digital yang menyeluruh, gembira mengumumkan perkongsian dengan DealMaker, teknologi penaikan modal dalam talian yang terkemuka, yang membolehkan syarikat untuk mengubah proses penaikan modal ke eCommerce mudah menggunakan penyelesaian sepenuhnya berlabel putih dengan kebolehlihatan data dan terowong yang menyeluruh untuk mengoptimumkan penaikan modal digital mereka.

Dengan memanfaatkan platform inovatif DealMaker dan rangkaian serta kepakaran Corporate Roadshow dalam pemasaran korporat digital, pelanggan akan mempunyai akses terus ke sumber dan peluang untuk menggerakkan pertumbuhan mereka. “Di Corporate Roadshow, kami komited untuk memberdayakan pelanggan kami dengan alat dan sumber yang diperlukan untuk berjaya dalam landskap perniagaan dinamik hari ini,” kata Frank Ferraro, CEO Corporate Roadshow, Inc. “DealMaker berkongsi visi kami untuk memacu inovasi dan membuka peluang baru untuk perniagaan yang sedang mencari modal. Bersama, kami bersedia untuk menyampaikan nilai dan sokongan yang tidak berbelah bagi kepada pelanggan kami.”

“Pengasas moden mencari cara inovatif untuk menaikkan modal,” kata Rebecca Kacaba, CEO dan Pengasas Bersama DealMaker. “Mereka memecah belah dan berbuat sesuatu secara berbeza – bahkan untuk penaikan modal mereka. Peniaga berfikiran terbuka ini membuka akses ke modal melalui kaedah pembiayaan alternatif dengan membina komuniti mereka. Kami gembira bersekutu dengan Corporate Roadshow untuk membantu lebih ramai pengasas mengakses cara baru menaikkan modal yang boleh membantu mereka membesarkan syarikat.”

Untuk maklumat lanjut mengenai Corporate Roadshow dan program pemasaran dan kesedaran digitalnya, lawati .

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai DealMaker, lawati

Mengenai Corporate Roadshow, Inc.: Corporate Roadshow, Inc. adalah penyedia utama penyelesaian pemasaran korporat digital dan pengurusan acara yang menyeluruh, komited untuk menyampaikan pengalaman licin dan tidak terlupa kepada pelanggan merentasi pelbagai industri. Dengan komitmen kecemerlangan dan inovasi, Corporate Roadshow, Inc. memberdayakan perniagaan untuk mencapai objektif acara dan melampaui jangkaan.

Mengenai DealMaker: DealMaker mewujudkan penaikan modal dalam talian sebagai arus perdana dengan pakej penerbitan primer dan pengurusan pemegang saham yang canggih, termasuk algoritma penarafan pelabur dan alat analisis data. Misi syarikat adalah meletakkan jenama dan pengasas dalam kawalan, menjalankan penaikan modal berjaya dalam satu platform pusat untuk pelabur di seluruh dunia. Syarikat mempunyai pejabat di Toronto, Kanada; Austin, Texas; dan Tampa, Florida. Lawati untuk maklumat lanjut.

Hubungi Corporate Roadshow:

Frank Ferraro

CEO Corporate Roadshow, Inc.

1-631-327-0084

Hubungi DealMaker:

Natasha Jose

Pengurus Pemasaran & PR, DealMaker

Penafian:

Maklumat yang terkandung di sini tidak bertujuan untuk digunakan sebagai asas keputusan pelaburan dan tidak boleh ditafsirkan sebagai nasihat yang bertujuan untuk memenuhi keperluan pelaburan individu. Maklumat yang terkandung di sini bukanlah pernyataan atau jaminan dan bukan tawaran atau jemputan untuk membeli atau menjual sekuriti.

Media Contact

Ferraro

6313270084

Sumber :Frank Ferraro

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.