Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

ConvertML kini boleh didapati pada Typeform untuk capaian segera!

ConvertML

(SeaPRwire) –   ConvertML, sebuah platform wawasan prediktif yang digerakkan AI yang dengan cepat mengikat data kualitatif dan kuantitatif Anda untuk mendapatkan pandangan holistik untuk setiap pelanggan, memprediksi perputaran, dan mempercepat strategi cross-sell dan up-sell Anda.

Itasca, Illinois 23 Mar 2024  –  ConvertML sangat gembira untuk mengumumkan kolaborasi dan pendaftarannya di Typeform. Melalui kolaborasi ini, alat kami bertujuan untuk memudahkan pemasar menghubungkan data Typeform dan HubSpot mereka agar lebih memahami perilaku, perasaan, dan preferensi pelanggan. Dilengkapi dengan kemampuan pemodelan prediktif dan LLM, ini dapat menjadi alat pilihan Anda untuk analitik sederhana dan kompleks, kepuasan pelanggan, dan retensi!

Berikut adalah cara ConvertML berpose untuk menjadi pemimpin industri di ruang pemasaran: 

  • Hemat waktu dengan integrasi data Satu-klik dan rekayasa data 
  • Dapatkan wawasan prediktif menggunakan data Typeform dan CRM Anda bersama-sama
  • Berikan wawasan tingkat terperinci ke setiap pelanggan, yang berfokus pada apa, bagaimana, dan mengapa perilaku dan sentimen mereka
  • Gunakan model ML khusus untuk memprediksi churn dan meningkatkan strategi cross-sell/up-sell Anda
  • Dapatkan wawasan dengan bercakap-cakap dengan Andar data menggunakan kapabilitas eksplorasi data yang digerakkan oleh LLM kami dengan beralih antar persona pemasaran yang berbeda! 

Gustav Toppenberg, Co-founder ConvertML, sangat percaya: “Kemitraan kami dengan Typeform akan membuka banyak peluang bagi para ahli pemasaran di seluruh dunia. Ada banyak alat untuk berbagai tujuan pemasaran di pasar, tetapi mengapa harus bertaruh dengan banyak alat ketika Anda dapat menggunakan satu alat untuk semua hal yang berhubungan dengan pemasaran?” 

Kami mengundang Anda untuk mengunjungi tempat pasar Typeform dan mendaftar ke ConvertML untuk melihat fiturnya sendiri! Kami juga memiliki panduan penggunaan untuk membawa Anda bergabung dengan cepat. Untuk informasi lebih lanjut dan memanfaatkan promosi peluncuran kami, silakan kunjungi . 

 

ConvertML

Kontak Media

ConvertML

+17084154811

One Pierce Place Suite 455E

Sumber : ConvertML

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.