Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Codilar Kemukakan Ceramah Pakar tentang Penambahbaikan Kelajuan Platform Perdagangan Elektronik di Seamless Dubai 2024

Seamless Middle east 2024

(SeaPRwire) –  

Dubai, United Arab Emirates 13 Mei 2024  – Tantangan penting yang dihadapi laman eCommerce berpusat pada pencapaian kelajuan muat naik yang optimum, terutamanya untuk memenuhi kriteria ketat Google Page Speed Insights. Isu ini khususnya ketara untuk platform eCommerce Magento 2, yang mesti melalui pengoptimuman halaman kelajuan yang teliti.

Di Seamless Dubai 2024, Codilar Technologies, pemain terkemuka dalam penyelesaian perdagangan digital, akan menerangkan tentang cabaran mendesak yang menguasai bidang eCommerce.

Mahaveer Devabalan, Pengasas Bersama dan Ketua Penyelesaian Perdagangan Enterprise di Codilar, akan berkongsi pandangan pakar tentang memahami cabaran dan bagaimana untuk mengatasinya untuk prestasi eCommerce Magento 2. Jangan lepaskan sesi beliau di .

Dijadualkan dari 14 hingga 16 Mei di Dubai World Trade Centre, Codilar menjemput peserta untuk menjelajahi masa depan perdagangan digital berasaskan pengalaman di Stall No: H2-C50.

Bagaimana untuk menangani Cabaran Penoptimuman Kelajuan Magento 2.0?

Codilar mengakui cabaran mendesak yang dihadapi oleh perniagaan dalam persekitaran eCommerce dinamik. Dengan landskap pasaran yang sentiasa berubah dan persaingan yang semakin ketat, perniagaan berjuang untuk menyesuaikan diri dengan pantas.

Ketidakefisienan dalam memenuhi jangkaan pelanggan sering membawa kepada kadar penukaran yang rendah dan penurunan kesetiaan pelanggan. Kadar peninggalan troli belanjaan yang tinggi, pilihan skalabiliti yang terhad, dan operasi yang tidak cekap menambah buruk masalah tersebut. Codilar memahami cabaran ini dan komited untuk menyediakan penyelesaian menyeluruh.

Rasakan Kelebihan Codilar

janji kepada peserta satu pandangan ke dalam penyelesaian bersifat transformasi yang ditawarkan.

Dengan memanfaatkan platform PWA dan kepakaran mereka dalam platform seperti Pimcore, dan Adobe Commerce. Codilar memberdayakan perniagaan untuk mengatasi halangan dalam pengurusan data, penambahbaikan pengalaman, pengurusan tempahan, dan pemprosesan pembalikan.

Titik Penting

: Codilar bersedia untuk mendedahkan cWarmer, penyelesaian melonjak yang direka untuk meningkatkan penglibatan pelanggan dan menggerakkan penukaran.

Sesi Pandangan: Mahaveer Devabalan, Pengasas Bersama dan Ketua Penyelesaian Perdagangan Enterprise di Codilar, akan berkongsi pandangan pakar tentang meningkatkan prestasi eCommerce. Jangan lepaskan sesi beliau di Launch Pad pada Hari 2, 15 Mei, pada jam 10:30 pagi.

Cerita Kejayaan: Codilar mempunyai rekod yang menakjubkan, dengan pelanggan menyaksikan peningkatan sehingga 50% dalam kecekapan operasi, peningkatan sehingga 20% dalam penarafan kepuasan pelanggan, dan peningkatan sehingga 150% dalam penukaran, bersama-sama dengan pengurangan yang ketara dalam jumlah kos pemilikan.

Hubungi Codilar

Jumpa pasukan Codilar di Booth #H2-C50 untuk meninjau bagaimana mereka boleh melonjakkan perniagaan eCommerce anda ke aras baru. Dengan penyampaian perkhidmatan cemerlang selama 9 tahun, transformasi digital terkemuka sejak 2015, dan pasukan yang berkembang sehingga 290+ pakar, Codilar berdiri sebagai rakan yang boleh dipercayai untuk perniagaan yang mencari pertumbuhan mampan dalam sfer digital.

Susun Janji Pertemuan

Untuk menjadualkan pertemuan dengan pakar Codilar dan menemui penyelesaian yang dijahit khas untuk keperluan perniagaan anda, lawati Booth #H2-C50 atau isi borang hubungan di laman web Codilar.

Tentang Codilar Technologies

Codilar Technologies ialah pembekal utama penyelesaian perdagangan digital, khusus dalam Aplikasi Web Progresif (PWA) dan sistem seperti Pimcore. Dengan rekod terbukti lebih 180 projek berjaya, Codilar komited untuk melonjakkan transformasi digital dan memupuk pertumbuhan untuk perniagaan di seluruh dunia.

Untuk pertanyaan media atau maklumat lanjut,

sila hubungi:

  • A) 1st & 2nd floor, L-142, 5th Main Rd, opposite Rajesh Jewellery Mart, Sector 6, HSR Layout, Bengaluru, Karnataka 560102
  • B) DTECH, Technohub Building, Dubai Silicon Oasis Authority, United Arab Emirates

hello@codilar.com

NO TEL – 080 4101 0530

UAE – +971-58-9748878

Laman Web:

Ikuti Kami:

https://www.facebook.com/HelloCodilar/

https://www.instagram.com/hello_codilar/

https://www.youtube.com/channel/UCH5SxO6vPM7il7_8q2GINOA

Hubungi Codilar Technologies untuk memulakan perjalanan transformasi perdagangan digital yang melonjakkan.

Hubungan Media

Codilar Technologies Pvt Ltd

+971 58 974 8878

DTECH, Technohub Building – Dubai Silicon Oasis – Dubai – United Arab Emirates

Sumber :Codilar Technologies Pvt Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.