Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Cisco Mengakhiri Pengambilalihan dengan Isovalent

Cisco

(SeaPRwire) –   Syarikat teknologi Cisco baru-baru ini telah menyelesaikan pengambilalihan dengan Isovalent. Kedua-dua organisasi datang bersama-sama untuk membawa perubahan yang lebih baik dalam teknologi.

San Jose, California 13 April 2024  – Pemimpin teknologi global Cisco telah menyelesaikan pengambilalihan dengan Isovalent. Kedua-dua syarikat telah datang bersama-sama untuk memberikan perlindungan kepada beban kerja di awan. Pada masa ini, ia diketahui bahawa Cisco akan memberikan sokongannya kepada Tetragon, Cilium, eBPF, dan semua sumber terbuka awan asli. Dengan bantuan pengambilalihan ini, kedua-dua mereka cuba memberikan keselamatan rangkaian multi-awan yang lebih baik. Inisiatif khusus ini juga akan berguna dalam visi Keselamatan Awan Cisco, penghantaran awan, dan reka bentuk platform keselamatan melalui kecerdasan buatan.

Syarikat Isovalent adalah salah satu penyumbang terbesar kepada teknologi sumber terbuka eBPF. Selain itu, mereka juga telah membuat banyak pembangunan untuk penyelesaian asli awan seperti Tetragon dan Cilium. Dengan cara ini, mereka menjadikan industri IT jauh lebih maju. Dengan inisiatif cekap mereka, mereka meningkatkan ketelusan interaksi awan. Selain itu, ia juga membantu membuat perisian lebih baik. Oleh itu, daripada pengambilalihan ini, ia diketahui bahawa mereka akan membawa lebih banyak pembangunan dengan penguatkuasaan ini.

Rangkaian dan Keselamatan Multi-Awan adalah masa depan. Semua ini adalah perkara paling penting dalam rangkaian awan. Daripada ini, ia boleh difahami bahawa pengambilalihan boleh membuat lebih banyak pembangunan. Selain itu Cisco adalah syarikat yang komited untuk menyediakan keselamatan dalam rangkaian multi-awan di masa depan. Dan penguatkuasaan ini mempunyai keupayaan untuk meningkatkan ketelusan lebih lagi. Oleh itu, pada masa depan semua akan mendapat perkhidmatan yang lebih baik daripada Cisco dan juga akan mempunyai rangkaian multi-awan yang lebih baik, yang akan memberikan kesan besar kepada bidang teknologi.

Selain itu, pengambilalihan Cisco dan Isovalent akan cuba untuk mengubahsuai infrastruktur, membawa pembangunan dalam kerja hibrid kuasa, dan mencapai matlamat mampan dengan cara yang lebih baik. Oleh itu, ia dijangka ia akan benar-benar memberikan kesan yang lebih baik kepada semua.

Media Contact

Daniel Martin

Sumber :Daniel Martin

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.