Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

CINV telah memperkenalkan “THE PREMIER STRATEGY” untuk menghubungkan pelabur melalui kumpulan interaktif dan siaran langsung

1

(SeaPRwire) –  

Kota New York, New York 27 Februari 2024  – Pada tahun 2023, pasaran saham India menyaksikan kemajuan yang ketara, terutamanya dengan Indeks Utama Mumbai melonjak lebih 13%, menandakan tahun kelapannya pertumbuhan berterusan. Pencapaian ini timbul daripada permintaan domestik India yang kuat, pengeluaran pengguna yang meningkat, dan peningkatan pendapatan korporat. Faktor-faktor ini secara kolektif melonjakkan pasaran saham, meningkatkan kedudukan globalnya ke lebih $4 trilion menjelang akhir tahun, menjadikannya keempat terbesar di seluruh dunia, di belakang Amerika Syarikat, China, dan Jepun. Walaupun prestasi pasaran yang kuat, banyak pelabur melepasi pertumbuhan ini, terutamanya disebabkan pengetahuan dan kepakaran pasaran yang tidak mencukupi, dengan banyak sama ada melepasi peluang pelaburan terbaik atau memasuki pasaran apabila harga berada pada puncaknya.

CAPITAL INCOME BUILDER (CINV) adalah institusi pelaburan profesional yang dikawal selia dan diberi kuasa oleh SURUHANJAYA BURSA DAN PASARAN SAHAM AMERIKA SYARIKAT (SEC), menjadikannya rakan anda dalam mengemudi pasaran saham global yang kompleks. Dengan pengalaman lebih 20 tahun, CINV komited untuk memberikan analisis pasaran yang berwawasan dan strategi pelaburan yang kukuh. Matlamat kami adalah untuk memperdalam pemahaman anda tentang pasaran saham, membolehkan anda menyertai secara lebih berkesan dan meningkatkan portfolio kewangan anda, serentak meningkatkan wawasan pasaran anda.

CINV bangga memperkenalkan “STRATEGI TERBAIK,” inisiatif khas yang direka untuk menyambungkan pelabur melalui kumpulan interaktif dan siaran langsung. Diketuai oleh pensyarah terkenal Dev Shah dan pasukannya yang berkemahiran, program ini memperkenalkan strategi perdagangan saham pasaran terkini dan menyampaikan analisis langsung dan tepat secara dalam talian untuk meningkatkan kemahiran pengambilan keputusan anda. komited membimbing anda melalui perjalanan pelaburan anda di pasaran saham, memberi tumpuan bukan sahaja untuk menumbuhkan aset anda tetapi juga untuk memperkaya pengetahuan anda tentang perdagangan saham.

Media Contact

CINV

Sumber :CINV

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.