Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Certify C3 Membantu Guru Mempersiapkan Pelajar Sekolah Menengah untuk Kerjaya Kriptowang

Advanced Cryptocurrency Literacy Program

(SeaPRwire) –   Cryptocurrency Core Competencies Advanced Crypto Literacy Global Standard dibangunkan untuk memberikan pengetahuan asas kepada sesiapa sahaja bagi pembangunan kerjaya dan kemajuan yang berjaya.

Bandar Raya New York, New York 3 Feb 2024  – Apabila mata wang kripto terus mendominasi sistem kewangan global, semua industri utama terjejas; akibatnya, peluang untuk mengejar kerjaya bergaji tinggi, dan perniagaan kecil berkaitan blockchain, berkembang dengan sangat pesat. Terdapat permintaan yang tinggi untuk guru yang layak membantu mempersiapkan orang untuk kedudukan ini.

Certify C3, , ialah inisiatif pembangunan kerjaya dan akademik dengan misi utama menyediakan pendidik dengan pengetahuan asas penting yang membantu mereka mempersiapkan pelajar sekolah tinggi, dan orang lain, untuk mengejar kerjaya kripto tidak teknikal permulaan.

Dibangunkan bekerjasama dengan profesor dari universiti terkemuka, seperti Harvard, Cornell, dan MIT, Certify C3 sepenuhnya komited untuk menyambung penyelidikan akademik mata wang kripto, blockchain, dan web3 untuk memastikan bahawa kurikulum selari dengan piawaian yang mempersiapkan guru dan pelajar untuk kejayaan maksimum.

Pasukan pembangunan Certify C3 telah bekerjasama, menjalin kerjasama, dan berunding, dengan beberapa pertubuhan piawaian pendidikan yang paling terkenal di dunia, menjadikan Cryptocurrency Core Competencies satu-satunya piawaian literasi kripto lanjutan global untuk pensijilan.

Mark Robinson, Ketua Pegawai Pembelajaran untuk , berkata “Mempersiapkan untuk kerjaya kripto bergaji tinggi dan berkembang pesat yang pesat dengan Cryptocurrency Core Competencies adalah keputusan bijak untuk sesiapa sahaja, terutamanya mereka yang mempunyai sumber kewangan terhad dan kekurangan pendidikan, pengetahuan, dan pengalaman rasmi.”

Oleh kerana mata wang kripto agak baru, tidak cukup orang berpengalaman untuk mengisi banyak kedudukan tidak teknikal bergaji tinggi dan berkembang pesat yang tersedia sekarang, dan berkembang dengan pesat; untuk sebab ini, kebanyakan syarikat besar menawarkan peluang latihan dan permulaan tahap pengenalan dengan latihan di tempat kerja. Pekerjaan ini tidak memerlukan ijazah kolej; ia menuntut bahawa pemohon menunjukkan asas pengetahuan mata wang kripto yang mendalam yang disediakan oleh kepada syarikat dan perekrut, semasa temuduga, dan dalam resume.

Walaupun program memberi tumpuan kepada peluang tidak teknikal untuk pemula dan yang tidak berpengalaman, dengan skopnya yang luas dan meluas, akan membantu peserta mengejar hampir sebarang bidang industri kripto; termasuk kerjaya teknikal dan aktiviti pelaburan dan perdagangan profesional.

Kurikulum Certify C3 dikategorikan, dan diatur, kepada empat tahap domain kecekapan inti kripto dan dua belas kursus; setiap domain terdiri daripada tiga kursus ringkas dan menyeluruh. Semua kursus termasuk podkas audio untuk setiap lesson, dengan transkrip.

Ujian amalan dimasukkan. Setiap kursus mempunyai eBook dan podkas audio tambahan yang meliputi keseluruhan kursus. Semua komponen boleh dimuat turun untuk pembelajaran dalam talian dan boleh diakses pada peranti mudah alih. Tambahan pula, sumber tambahan banyak dan rujukan, termasuk glosari blockchain yang luas, menguatkan kemahiran penting dan membangunkan strategi perdagangan kripto bernilai untuk kejayaan.

Sesiapa sahaja boleh mula dengan program pembangunan kerjaya dan akademik Cryptocurrency Core Competencies dengan mendaftar sumber percuma dan kursus di https://certifyc3.com

Certify C3 Crypto Core Competencies Cryptocurrency LiteracyCertify C3 Advanced Cryptocurrency Literacy Global StandardsCertify C3 Competency Based Cryptocurrency EducationCryptocurrency Advanced Literacy Certification Certify C3

Media Contact

Certify C3

3022686878

3 Germany Drive, Suite 1020

Sumber :Certify C3

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.